SPRING BREEZE, Безжичната метеорологична станция

Каталожен № TF35.1140.01.
SPRING BREEZE, Безжичната метеорологична станция
Безжична метеорологична станция за наблюдение на температура, влажност и сила на вятъра. Данните се изпращат до базовата станция и се показват на дисплей. Възможност за проследяване на исторически данни за период от една година. Интегриран електронен барометър измерва налягането на въздуха и дава прогноза за предстоящото време. Базовата станция също така измерва температура и влажност в помещението, където се намира. Възможност за изчисляване точката на оросяване и температурата на вятъра. Цветен дисплей с две нива на яркост. Доставката включва базова станция - приемник, външен измервател - предавател, захранващ адаптер и ръководство за работа.
Цена: 285,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

 

Тази безжична метеорологична станция се състои от един измервател – предавател и една приемна базова станция – приемник.

 

Измервател-предавателят има комбиниран термо-хигрометър за наблюдение на външната температура и влажност и анемометър (вятърна турбина) за определяне на силата на вятъра.

 

Измерените данни се изпращат до базовата станция и се показват на дисплея. Само с един поглед върху цветно осветения дисплей и вие можете да получите изчерпателна картина на текущото метеорологично състояние. В центъра на дисплея е анимираната графика за силата на вятъра. Според скоростта на вятъра малката вятърна турбина се върти и цветните ленти на дисплея мигат.

 

Историческите данни могат да бъдат проследени за период от една година, включително история на последния час, 24 часа, 7 дни, 30 дни и една година.

 

Един интегриран електронен барометър измерва налягането на въздуха и въз основа на промените на екрана се показва метеорологичният символ, който дава прогноза за предстоящото време.

 

Базовата станция също така има на разположение сензори за измерване на температурата и влажността в помещението и можете да контролирате климата в помещението.

 

Метеорологичната станция предлага много допълнителни функции и информация: например можете да зададете граници на алармата, да видите най-високите и най-ниските стойности, да изчислите точката на оросяване и температурата на вятъра.

 

Цветният дисплей има две нива на яркост. Ако свържете базовата станция към мрежата, дисплеят да свети постоянно.

 

Безжичният обхват на предаване на външната температура, влажност и скорост на вятъра към базовата станция-приемник и макс. 80 м. (в празно пространство).

 

Основни характеристики и предимства

 • Цветен дисплей
 • Вътрешни и външни температури
 • Влажност на въздуха
 • Комбиниран предавател за вятър, температура и влажност
 • Графика на скоростта на вятъра
 • Прогноза за времето
 • Исторически данни за 1 година
 • Програмируеми аларми
 • Радиоуправляем часовник с дата и ден от седмицата
 • Анимирана графика на силата на вятъра с вятърната турбина
 • Прогноза за времето със символи и тенденция на атмосферното налягане
 • Възможност за показване на макс. / мин. Стойности и точка на оросяване

 

Доставката включва базова станция - приемник, външен измервател - предавател, захранващ адаптер и ръководство за работа.

 

Спецификация

 

Измервани параметри

Външна и вътрешна температура

Външна и вътрешна влажност

Скорост на вятъра

Обхват на измерване

Външна температура: -40…+60°C

Вътрешна температура: 0…+50°C

Външна влажност: 1…99%

Вътрешна влажност: 1…99%

Скорост на вятъра: 0…120kmh (0…12 Beaufort)

Безжичен обхват

Макс. 80 m

Честота на предаване

433 MHz

Часовник

Радиоуправляем часовник

Материал

Пластмаса

Захранване

Батерии и захранващ адаптер

Батерии

3 x AAA 1.5 V (базова станция),

2 x C 1.5 V (T/H/W-трансмитер)

Размери

(L) 208 x (B) 26 (54) x (H) 140 mm

Тегло

344 g

Гаранция

12 месеца

Файлове

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttp://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Elmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.com/site/https://www.msr.ch/en/http://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plussensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comYHequipmenthttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG