Влагомер за мебели от дърво, HM8-WS13

Каталожен № HM8-WS13
Влагомер за мебели от дърво, HM8-WS13
Влагомер за измерване влажността на мебели от дърво, дървен материал за производство на мебели, дървена дограма и други. Минимална дебелина на измервания обект 13 mm. Измерването е без повреждане на повърхността. Влагомерът е калибриран за дълбочина на измерване 13-20mm. Обхватът на измерване е от 4% до 99% влажност.
Цена: 290,00 EUR без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Влагомерът е предназначен да измерва количеството на водата (влажността) в дървени материали с минимална дебелина от 13 mm. Особено е подходящ за измерване влагата на мебели и материали за мебели от дърво. Използва се от производители на дограма и дървени облицовки.

 

Влагомерът е калибриран за 6 вида дървесина, в това число ела, бор, елша, череша, лиственица, бреза, явор, орех, ясен, бук, дъб, круша.

 

Преди измерването трябва да изберете съответната група дървесен вид (от 1 до 6). Измерването започва, веднага след като сензорната плоча се постави в контакт с повърхността на фурнира. След това, процесорът на влагомера анализира данните от сензора и ги показва на екрана като процент влага за предварително избрания вид/група дървен материал.

 

Доставя се в мек калъф за окачане на колан.

 

Спецификация

Област на приложение

Влажност на мебели, дъски, плоскости, дограма, др.

Обхват на измерване

4% -99%

Видове/групи дървесина

6 групи дървесни видове, в това число ела, бор, елша, череша, лиственица, бреза, явор, орех, ясен, бук, дъб, круша

Дълбочина на измерване

13 ... 20 mm

Плътност на дървесината

370 ... 670 kg/m3

Размери на сензора

78 x 45 mm

Екран

LCD, 3-цифров

Захранване

9V батерия или NiCd батерии

Размери

120x60x25 mm

Тегло

Тегло: 160 г

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttp://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Elmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/http://www.kimo.fr/?lang=enhttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.com/site/http://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plussensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comYHequipmenthttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com