KT-110-EO-RF, Безжичен логер за температура

Каталожен № 23231.
KT-110-EO-RF, Безжичен логер за температура
Безжичен datalogger за температура, с вътрешен сензор (от -40 до + 70°C), 2-редов дисплей, IP65 корпус, с магнитно фиксиране. Капацитет на паметта 16 000 записа. 1 външен вход: NTC температура (от -40 до +120°C), ток (0-20 mA, 4-20 mA), напрежение (0-2.5 V, 0-10 V), амперметър скоба (0-50A / 0-600A) и импулс. Доставя се с анти-кражба система за закрепване към стена.
Цена: 605,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този безжичен термометър-логер измерва температурата с един вграден датчик. Освен това той има 1 вход за свързване на допълнителен температурен датчик, устройство за измерване на ток, напрежение, амперметър скоба или устройства за отчитане на импулси.

 

Устройството има следните режими на записване на измерените данни:

·        "Незабавен режим“ – записването се извършва съгласно предварително определен интервал.

·        "Минимален", "Максимален" и "Среден" – записват се изчислените за даден интервал минимална, максимална и средно измерена стойност.

·        "Мониторинг" режим, който се използва по време, когато измерваните величини са извън предварително определените алармени нива. При този режим предварително трябва да бъдат направени следните настройки:

·        Режим „Контур“ – записването се извършва непрекъснато.

 

Логерът има два режима на комуникация с компютър (приемна станция):

·        Автономен режим: изтегляне на записаните данни става безжично чрез специализиран софтуер.

·        Мрежови режим: измерванията се съхраняват в datalogger и се изпращат към компютъра на редовни интервали от време (в случай на аларма, информацията директно се изпраща към компютъра). В този режим вътрешната памет на логера се използва като буфер, и се рестартира при всяко изпращане. В този режим, няколко устройства могат да бъдат свързани едновременно с компютъра.

 

Стартирането на работата на логера може да стане по 3 различни начина:

·        Стартиране в определен ден и час (предварително зададени)

·        Дистанционно стартиране с помощта на софтуера

·        Стартиране с push-бутона на предния панел на логера.

 

Обратно, спирането на логера се извърши по 6 различни начина:

·        Спиране в определена дата и час (само, ако логерът е бил стартиран по същия начин)

·        Спиране след определен период

·        След извършване на определен брой записи

·        След като вътрешната памет се е запълнила

·        Дистанционно с опцията ''Stop'' на софтуера

·        Чрез натискане и задържане на ''OK'' бутона за около 5s, ако тази функция предварително е била разрешена чрез софтуера.

 

Управлението на логера става чрез специализиран софтуер през базова комуникационна станция, която е свързана с компютър през USB порт.

 

Снемането на данните от логерите може да се извърши директно, на място и чрез използване на ръчен колектор на данни. Този колектор има вътрешна памет за 500 000 стойности. Снетите данни могат да бъдат показани на екрана на колектора или да бъдат прехвърлени на компютър през USB порт.

 

Безжичният обхват на логера е 300 m в празно пространство. Този обхват може да бъде удължен с още толкова метра чрез поставяне между логера и приемната станция на ретранслатор (цена 216,00 EUR без ДДС).

 

Логерът се доставя заедно със заключваща система срещу неконтролирани манипулации и кражби.

 

Видео

Файлове

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttp://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Elmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.com/site/https://www.msr.ch/en/http://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plussensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comYHequipmenthttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG