Go!Temp, USB температурна сонда

Каталожен № GO-TEMP.
Go!Temp, USB температурна сонда
USB температурна сонда за директно включване към USB порт на компютър. Измерва и показва температурата на екрана на компютър в границите от -20°C до 115°C. Доставя се със специализиран софтуер Logger Lite.
Цена: 50,00 USD без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Тази температурна сонда е идеална за лабораторни, полеви и други упражнение, свързани с наблюдаване на температурата в границите от -20°C до 115°C.

 

Go!Temp работи с Windows, Chromebook или Macintosh компютри. Безплатният Logger Lite софтуер се зарежда автоматични веднага след включване на сондата към компютъра, веднага след което само едно кликване върху бутона "Събиране" на екрана се появява графика с изменение на температурата, в реално време!

 

Доставя се заедно със специализиран софтуер Logger Lite.

 

Спецификация

Измерван периметър

Температура

Обхват

-20°C … 115°C

Резолюция

0.07°C

Точност

± 0.5°C

Максимална толерантност

До 150оС за кратко време

Време за реакция

4 сек (във вода)

Видео1

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttp://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Elmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/http://www.kimo.fr/?lang=enhttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.com/site/https://www.msr.ch/en/http://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plussensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comYHequipmenthttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG