MC-122, рН-Контролер

Каталожен № MC122.
MC-122, рН-Контролер
Уред за наблюдение и контрол на рН. Обхват на измерване от 0 до 14 рН. Възможност за определяне на алармено ниво в границите от 5,5 до 9,5 рН. Доставя се заедно с рН-електрод с два метра кабел и BNC конектор , монтажен комплект, 12 VDC адаптер, калибрационен разтвор и ръководство за работа.
Цена: 229,40 € без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този професионален рН контролер е специално проектиран за контрол на рН в аквариуми.

 

Основни характеристики и предимства:

·        Възможност за настройка на горно/долно алармено ниво

·        Ръчно калибриране в две точки

·        Визуална LED аларма

 

При нарушаване на аларменото ниво, контролерът алармира посредством светлинна аларма и включва захранването на дозиращо устройство, например СО2 (въглероден диоксид) или О3 (озон).

 

Доставя се заедно с MA911B/2 рН-електрод с два метра кабел и BNC конектор , монтажен комплект, 12 VDC адаптер, 20 mL pH 7.01 саше с калибрационен разтвор и ръководство за работа.

 

Спецификация

 

Обхват

0.0 … 14.0 pH

Резолюция

0.1 pH

Точност

±0.2 pH

Калибриране

Ръчно по 2 точки

Аларми

Активни, когато измереното рН е по-високо или по-ниско от зададеното алармено ниво

Дозиращ контакт

1 захранващ контакт за CO2 дозиране

pH Електрод

MA911B/2 (2 метра кабел и контактор)

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttp://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Elmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/http://www.kimo.fr/?lang=enhttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.com/site/https://www.msr.ch/en/http://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plussensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comYHequipmenthttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG