PCT-ECS01, Фертометър за почва

Каталожен № PCTECS01.
PCT-ECS01, Фертометър за почва
Уред за измерване нивото на хранителни вещества в почвата на растения. Работи на принципа на измерване на ЕС (електрическа проводимост). Показва резултатите от измерването посредством три светлинни индикатора.
Цена: 29,00 EUR без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този портативен уред измерва нивото на хранителни вещества в почвата на растенията. Той помага за правилното наторяване на саксийни растения и растения в зеленчукови градини.

 

Както е известно по време на сезона на растежа, растенията трябва да се осигурят с достатъчно хранителни вещества, за да растат, да цъфтят и да се развиват добре. Ето защо е важно да се измери нивото на хранителни вещества и точно да се определи времето, когато е необходимо почвата да бъде подхранена с точно определено количество фертилайзери.

 

Фертометърът измерва се нивото на хранителни вещества в почвата на саксийни растения и / или зеленчукови градини. Той работи на принципа на измерване на ЕС (електрическа проводимост) и осигурява точните подхранващи съвети. Подобно на корените на растението, фертометърът "абсорбира" хранителни вещества от почвата. Чрез измерване на количеството на абсорбираните вещества в почвата той определя дали в почвата има достатъчно хранителни вещества. Това става чрез три цветни индикатора:

 

Работата с фертометъра е много лесна: сондата на уреда се поставя в почвата; уредът се включва чрез натискане на бутона. Жълтата светлина показва, че се изисква подхранване веднага. Зелената светлина показва, че почвата има достатъчно хранителни вещества и не е необходимо подхранване. Червената светлина показва, че почвата е претоварена с хранителни вещества.

 

Основни характеристики и предимства:

- Лесен за използване със светлинни индикатори;

- Проектиран, разработен и тестван в Европа;

- Точни резултати от измерване;

- Здрав и издръжлив дизайн;

- Използва професионална технология ЕС (електрическа проводимост);

- Дава уникални съвети за подхранване.

 

Спецификация

Технология

ЕС (електрическа проводимост)

Сертификация

RoHS и CE съответствие

Индикатори

LED

Материал

ABS кутия / месинг сонда

Опаковка

Блистер (34 x 15 x 4.5 cm)

Захранване

9 V плоска батерия

HS-код / Taric-код

9027801100

Размери

270 mm (l) x 50 mm (w) x 35 mm (h)

Тегло

150 g

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttp://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Elmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/http://www.kimo.fr/?lang=enhttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.com/site/http://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plussensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comYHequipmenthttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG