MT-6003, Почвен тест кит за N, P и K

Каталожен № MT6003.
MT-6003, Почвен тест кит за N, P и K
Комплект (тест-кит) за измерване концентрацията на азот (N), фосфор (Р) и калий (К) в почвата. Доставя се заедно с 3 бутилки по 100 ml разтвор за екстракция, 25 пакетчета с реагент за азот, 25 пакетчета с реагент за фосфор, 25 пакетчета с реагент за калий, 3 бр. пластмасови пипети, 5 тестови епруветки, стенд за епруветки, лъжичка, четка, 3 бр. цветни таблици1 една градуирана таблица и ръководство за работа.
Цена: 165,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Както е известно, развитието на растенията зависи в голяма степен от физичните и химични свойства на почвата и нейните съставки като минерали, органична материя, вода, газове, микроорганизми, гъбички и бактерии.

 

Почвата е не само система за подкрепа, но също така и за снабдяване на растенията с необходимите хранителни вещества. Всяко растение се нуждае от специфичен състав на почвата, в която по-добре ще изрази своя потенциал за растеж. Поради тази причина, правилният баланс на почвените компоненти е от основно значение за оптимално развитие на реколтата.

 

Най-важните елементи за растежа на растенията са азот (N), фосфор (Р) и калий (К). Поради тази причина те се наричат още съществени елементи или макронутриенти. Тези елементи обикновено се добавят към почвата.

 

Други елементи са така наречените микроелементи, от които растенията се нуждаят в по-малки дози.

 

Почвеният тест кит позволява да се измери концентрацията на трите макроелементи, а именно азот (N), фосфор (Р) и калий (К).

 

Тест китът включва в себе си 3 бутилки по 100 ml разтвор за екстракция, 25 пакетчета с реагент за азот, 25 пакетчета с реагент за фосфор, 25 пакетчета с реагент за калий, 3 бр. пластмасови пипети, 5 тестови епруветки, стенд за епруветки, лъжичка, четка, 3 бр. цветни таблици1 една градуирана таблица и ръководство за работа.

 

 

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttp://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Elmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.com/site/https://www.msr.ch/en/http://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plussensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comYHequipmenthttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG