FHT-15 Пенетрометър за плодове и зеленчуци

Каталожен № OCS-HT7.
FHT-15 Пенетрометър за плодове и зеленчуци
Уред за измерване твърдост на плодове и за проверка степента на зрялост. Обхват от 0.5 до 15.0 kgf/cm². Функция за задържане и усредняване на резултатите от измерването. Уредът намира широко приложение за тестване на ягоди, череши, грозде, праскови, банани, кайсии, сливи, пъпеши, цитрусови плодове, круши и киви. Може да се използва също за някои зеленчуци (например авокадо). Доставя се в куфарче заедно със сензор (3,5 mm диаметър), батерии и ръководство за работа.
Цена: 268,94 € без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този тестер за степента на зрялост на плодове и зеленчуци, измерва твърдостта в различни мерни единици (kgf (kgf/cm²); lbf (lbf/cm²); N (N/cm²) и Pa). Чрез него лесно може да се определи подходящото време за бране или да се следи (мониторинг) за омекотяването на плодовете по време на съхранение.

Уредът е малък по размер, лесно да се транспортиране и лек. Той намира широко приложение за тестване на ягоди, череши, грозде, праскови, банани, кайсии, сливи, пъпеши, цитрусови плодове, круши и киви. Може да се използва също за някои зеленчуци (например авокадо).

Предимството на този цифров пенетрометър пред аналоговите пенетрометри е неговата по-висока точност и разделителна способност.

Уредът можете да се използва за измерване на място, за контрол на качеството по време на транспорт или за тестване в лабораторни условия.

Основни характеристики и предимства:

  • Измерванията съответстват на изискванията на DIN 53505, ISO 7619 и ASTM D 2240
  • Голям обхват на измерване от 0.5 до 15.0 kgf/cm²
  • Цифров дисплей
  • HOLD функция за максималните стойности
  • Средна функция за измерените стойности
  • ABS пластмасов корпус


Доставя се в куфарче заедно със сензор (3,5 mm диаметър), батерии и ръководство за работа.

Спецификация

 

Измервани параметри

Твърдост на плодове и зеленчуци

Мерни единици

kgf (kgf/cm²)

lbf (lbf/cm²)

N (N/cm²)

Pa

Обхват

0.5 … 15.0 kgf/cm²

Точност

± 1%H + 0.1 kgf/cm²

Екран

4-знака, 10mm LCD

Работни условия

0 - 45 °C / < 90% RH

Дълбочина на проникване

1 cm

Захранване

батерия 2x 1.5V (AAA)

Размери

Измервател: 210mm x 62mm x 24mm

Диаметър на сензора: 3,5 mm

Тегло

230 g

Гаранция

12 месеца

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttp://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Elmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/http://www.kimo.fr/?lang=enhttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.com/site/https://www.msr.ch/en/http://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plussensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comYHequipmenthttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG