MW-12, Фотометър за фосфати

Каталожен № MW12.
MW-12, Фотометър за фосфати
Революционен мини фотометър, компактен и лесни за употреба, с модерен дизайн. Измерва количеството на фосфати в границите от 0.00 ... 2,50 mg/L с точност от ±0.04 mg/L. Уредът се изключва автоматично след 2 минути бездействие, за да се удължи живота на батерията. Доставя се с всичко необходимо за незабавно започване на работа.
Цена: 60,00 EUR без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този портативен фотометър (MW-12) е предназначен да измерва фосфати във вода. Измерването става чрез добавяне на специален реагент към водната проба, след което тя придобива съответната степен на оцветяване, което е пропорционално на концентрацията на параметъра, който се измерва. Фотометърът измерва интензитета на това оцветяване чрез светлинен лъч, който преминава през оцветената проба и използва микропроцесор за изчисляване и показване на резултата.

 

Този колориметър директно определя съдържанието на малки количества фосфати в границите до 2,50 mg/l (ppm).

 

Фосфатите се съдържат естествено във водите и при концентрациите, в които обикновено се срещат, те не представляват конкретна заплаха за здравето на хората. Въпреки това, прекомерното замърсяване на водите трябва да се избягва, защото фосфатите стимулират прекомерния растеж на водорасли или други растения.

 

Сферата на приложение е много широка, включително селското стопанство, питейна вода, отпадни води, пречиствателни станции, аквариуми, басейни или рибни ферми.

 

Цената включва: фотометър, 2 кювети, реагенти и инструкция за работа.

 

Спецификация

 

Обхват

0,00 2,50 ppm

Резолюция

0,01 ppm

Точност

±0,04 ppm ±4% от измереното @ 25 °C

Източник на светлина

диод @ 525 nm

Детектор

Силициева фотоклетка

Метод

Метод с използване на аскорбинова киселина.

Работни условия

0 50°C (32 122 °F) max. 95% RH без конденз

Захранване

1 x 1.5V AAA

Автоматично изключване

след 3 минути бездействие и 2 минути след измерване.

Размери

81.5 x 61 x 37.5 mm

Тегло

64 g (2.25 oz.)

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttp://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Elmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/http://www.kimo.fr/?lang=enhttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.com/site/https://www.msr.ch/en/http://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plussensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comYHequipmenthttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG