MW-14, Фотометър за желязо

Каталожен № MW14.
MW-14, Фотометър за желязо
Компактен и лесен за употреба фотометър за анализ на желязо във вода. Обхват от 0.00 до 5.00 ppm. Използва адаптиран стандартен метод за изследване на естествени и третирани води. Функция за автоматично изключване след 2 min бездействие. Доставя се заедно с прахообразен реагент и консумативи за незабавно започване на работа.
Цена: 60,00 EUR без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този революционен фотометър (MW-14) е компактен и лесен за употреба. Неговите основни предимства са малкия размер и лекотата, поради което измерванията на място се правят лесно и бързо. В рамките на няколко минути можете да получите резултат за концентрацията на концентрацията на йод в части на милион (ppm). Уредът автоматично се изключва след 2 минути, за да се удължи живота на батерията.

 

Принципът на работа на фотометъра се основава на използването на специфични реагенти, които когато се добавят към водната проба довеждат до оцветяване, което е пропорционално на концентрацията на параметъра, който се измерва. Фотометърът измерва интензитета на тази окраска и изчислява концентрацията, като е показва на екрана.

 

Мини фотометърът намира много широко приложение, включително селско стопанство, питейна индустрия, аквариуми, басейни или рибни стопанства.

 

Доставя се в картонена кутия, заедно с 2 бр. кювети с капачки, реагенти и ръководство за работа.

 

Спецификация

 

Обхват

0,00 … 5,00 ppm

Резолюция

0.01 ppm

Точност

±0.04 ppm ±2% @ 25 °C

Източник на светлина

Емисионен диод @ 525 nm

Детектор на светлина

Силициева фотоклетка

Метод

Адаптиране на метод 315B на EPA Phenanthroline, за естествени и третирани води. Реакцията между желязо и реагент причинява оранжев оттенък в пробата.

Работни условия

Температура: 0 ~ 50°C / Влажност: max RH 95% без конденз

Захранване

1 x 1,5V ААА батерия (включена в доставката)

Функции

Автоматично изключване след 2 min бездействие

Размери

81.5 x 61 x 37.5 mm

Тегло

64 g

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttp://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Elmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/http://www.kimo.fr/?lang=enhttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.com/site/https://www.msr.ch/en/http://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plussensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comYHequipmenthttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG