Комплект от рН-буферни капсули, PH-BUFCAP

Каталожен № PH-BUFCAP
Комплект от рН-буферни капсули, PH-BUFCAP
Комплект за приготвяне на стандартни буферни разтвори за калибриране на рН-Метри. Комплектът се състои от 3 флакона с по 10 капсули, за да се приготвят рН 4, рН 7 и рН 10 буферни стандартни разтвори по 100 ml за калибриране на рН метри.
Цена: 40,00 USD без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този комплект се състои от три флакона за приготвяне на стандартни разтвори за калибриране на рН-метри. Всеки флакон съдържа 10 капсули, всяка от които се разтваря в 100 мл де-йонизирана вода.

 

Комплектът се доставя заедно с един флакон консервант, за да се удължи срокът на годност на стандартните буферни разтвори. Достатъчни са само три капки от консервантът, който се добавя към прясно приготвения 100 ml разтвор.

 

Получените разтвори са цветно кодирани: оранжево за рН 4, зелен за рН 7 и син за рН 10.

 

Какво е включено в комплекта на рН на буфера на капсулата:

·         (10 капсули) рН 4 - оранж

·         (10 капсули) рН 7 - зелен

·         (10 капсули) рН 10 - син

·         Консервант

·         Инструкции за приготвяне

·         Информационни листове за безопасност

 

 
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttp://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Elmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/http://www.kimo.fr/?lang=enhttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.com/site/https://www.msr.ch/en/http://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plussensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comYHequipmenthttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG