Ръчна помпа за измерване на непрозрачност, PMO

Каталожен № 11994
Ръчна помпа за измерване на непрозрачност, PMO
Ръчната помпа за измерване на коефициента на непрозрачност на димни газове. Измерването се извършва чрез сравняване на оцветяването на тестова филтърната хартия спрямо стандартна таблица. Доставя се заедно с 50 филтри и стандартна таблица.
Цена: 187,00 EUR без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Както е известно коефициентът на непрозрачност определя степента на потъмняване, което се причинява от съдържащите се в отработените газове прахови емисии при определяне съдържанието на сажди (DIN 51402-1). Мярката (критерия) за потъмняването е оптическата отражателна способност. Повишаването на коефициента на непрозрачност с 1 единица съответства на понижаване на отражателната способност с 10 процента.

 

Определянето на коефициента на непрозрачност се извършва визуално чрез сравняване на потъмняването на филтърната хартия с референтни таблица за непрозрачност. Референтната таблица има 10 сиви зони, номерирани от 0 до 9. Нулевата зона (0) отговаря на отражения от 85% ±2.5%. Всяка област отразява 10% по-малко от предишната. Тази таблица позволява да се определи индекса на непрозрачност в сравнение с оцветяването на филтъра от измерването. Когато филтърът за измерване е чист, неговото отражение съответства на 0 коефициент на непрозрачност на пробата от дим.

 

Измерването на коефициента (индекса) на непрозрачност с помощта на ръчната помпа става лесно: поставете филтъра във вътрешността на помпата, след това засмуквате необходимото количество димни газове чрез 10 засмуквания с буталото на помпата и сравнявате цвета на филтъра с референтната таблица. за да се определи индексът на непрозрачност.

 

Обикновено определянето на коефициента на непрозрачност се извършва преди анализа на димните газове с газ-анализатор.

 

Доставя се с 50 филтри и стандартна референтна таблица.

 

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttp://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Elmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/http://www.kimo.fr/?lang=enhttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.com/site/https://www.msr.ch/en/http://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plussensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comYHequipmenthttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG