Графичен анализ™ за Chrome

Каталожен №
Графичен анализ™ за Chrome
Безплатен софтуер за събиране, споделяне и анализиране на данни от сензори на Vernier. Безплатното приложение на Vernier за Chromebook™. Дава възможност на студентите по научни специалности да събират и анализират данни от едно USB устройство на Vernier директно към Chromebook или от интерфейс LabQuest® 2.
Цена: 0,00
Запитване Поръчай

Описание

Това безплатно приложение е специално разработено за анализ на сензорни данни в науката, които използват Chromebook или компютър с браузър Chrome.

 

Графичният анализ™ за Chrome™ дава възможност на студентите по научни специалности да събират и анализират данни от едно USB устройство на Vernier директно към Chromebook или към интерфейс LabQuest®2.

 

Основни функции и предимства:

  • Директно USB събиране на данни - свържете USB сензор или интерфейс с директно свързване към Chromebook и графичният анализ е готов да събира и анализира данни. Vernier USB сензорите осигуряват лесна и удобна настройка и заедно с интерфейсите LabQuest 2, LabQuest Mini и Go!Link ви позволяват да използвате над 65 Vernier сензори с вашия Chromebook.
  • Събиране на безжични данни - синхронизирайте данните от безжичните сензори на Vernier към едно или повече устройства с Chromebook. Студентите могат съвместно да събират данни от експеримент и да извършват индивидуален анализ на своите Chromebook.
  • Показване на 1, 2 или 3 графики - преглеждайте таблицата с данни със запис по редове и в няколко колони. Редактиране и автоматично запазване на данни, графики, заглавия, пояснения и статистически данни. Сравнете две или повече групи данни. Стартиране/спиране на събирането на данни от разстояние.
  • Опции за извличане на данни - синхронизирайте данните от Google Drive™, като използвате Chromebook или компютър с уеб браузъра Chrome. Изпратете данните за графично оформяне в Plotly™ за по-нататъшен анализ и графики след класа или на друго устройство

 

Графичният анализ™ за Chrome™ бе обявен за носител на "Stevie Gold" в категорията "Нов продукти или услуга на годината - Образование и наука" през 2016 година.

 

Съвместими устройства:

  • Google Chromebook

  • Компютър, използващ уеб браузъра на Chrome

     

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttp://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Elmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.com/site/https://www.msr.ch/en/http://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plussensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comYHequipmenthttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG