VT-101, Преносим цифров микроскоп

Каталожен № ViTiny VT-101
VT-101, Преносим цифров микроскоп
Малък, компактен и лек цифров микроскоп за контактно и безконтактно наблюдение с пет различни режима на ефекта на изображението: нормален, сив, обърнат, релефен и двоен изглед на прозореца. Възможност за сравняване на две изображения. Интерфейс за свързване към компютър. Увеличение от 7х до 108х (оптично: 7x до 27x / цифрово: 4x). Доставя се заедно със софтуер, захранващ адаптер, почистваща кърпа, mini-USB кабел, акумулаторни батерии, ръководство за работа и каишка за китката.
Цена: 297,00 € без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

С този преносим цифром микроскоп ще си наслаждавате на наблюдението на малките детайли на света около вас. Той е малък и лек, което го прави удобен за носене дори в джоб. Лесен за използване, оптимален за контактно или безконтактно наблюдение.

 

VT-101 има пет различни режима на ефекта на изображението: нормален, сив, обърнат, релефен и двоен изглед на прозореца. Двойният прозорец за визуализация позволява да се сравняват две изображения едно до друго, включително увеличение на едното изображение до запазеното друго изображение. Мащабът на екрана е удобно поставен, за да можете да извършвате измервания от разстояние.

 

VT-101 може да бъде свързан към компютър с голям екран в реално време чрез USB кабел връзка и включен софтуер. Заснетите изображения също могат да се прехвърлят на компютър.

 

Основни характеристики и предимства

  • Пет различни режима на ефекта на изображението: нормален, сив, обърнат, релефен и двоен изглед на прозореца.
  • Възможност за сравняване на две изображения.
  • Интерфейс за свързване към компютър.
  • Увеличение от 7х до 108х (оптично: 7x до 27x / цифрово: 4x).
  • Особено подходящ за образователни изследвания: биологични проби, живи същества, четене
  • Голямо приложение в индустрията за проверка на качеството: проверка на тъкани, ремонт на фини изделия и части, проверка за запояване, проверка на печат, проверка на електронни платки, модели и пр.

 

Окомплектовка

Доставя се заедно с инсталационен диск (CD) със софтуер, захранващ адаптер AC 100-240V, 3М кърпа за почистване, mini-USB кабел, 3 бр. AAA Ni-MH акумулаторни батерии, ръководство за работа и каишка за китката.

 

Спецификация

Увеличение

7x до 108x

  • Оптично увеличение: 7x до 27x
  • Цифрово увеличение: 4x

Екран

Вграден 1.8" 262K цветен TFT LCD

Камера

640 x 480 пиксела

Сензор

CMOS: 300 000 пиксела

Функции

Четири бели светодиода с регулируема яркост за обектно осветление

Пет режима на ефекта на изображението: нормален, сив, обратен, релефен и двоен изглед на прозореца

Памет

2MB памет, съхраняваща до 60 JPG изображения (320 x 240 пиксела)

Размери

121,5 x 56 x 20,7 mm (4,8 x 2,2 x 0,8 инча)

Тегло

70 g с батериите

Гаранция

12 месеца

Видео1Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttp://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Elmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/http://www.kimo.fr/?lang=enhttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.com/site/https://www.msr.ch/en/http://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plussensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comYHequipmenthttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG