СО2, Газ-детектор за въглероден диоксид (0-5%)

Каталожен № GSR-05-EA-Z.
СО2, Газ-детектор за въглероден диоксид (0-5%)
Газ детектор за откриване на въглероден диоксид в границите от 0 до 5 %. Захранва се с акумулаторна батерия, която се зарежда с отделно зарядно устройство, което е включено в доставката. Може да се закрепва на дрехи с помощта на интегриран клипс. LCD дисплей със задно осветяване показва показанията на нивото на газа. Функции за показване на върхови показания и средно претеглена стойност, базирана на 8-часов работен ден и 40-часова работна седмица. Сменяеми сензорни модули. Доставя се заедно със зарядно устройство, батерия и ръководство за работа.
Цена: 1 400,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Както е известно въглеродният диоксид (СО2) се среща широко в производството на напитки. Той има потенциал да убива, но не всеки знае за истинската същност на риска. Този токсичен газ може да ви накара да не се чувствате добре в концентрации до 0,5%, а продължителните периоди на ниско ниво на експозиция могат да имат сериозни последици. Дори 7% от CO2 е показано, че убиват за 5 минути. Ето защо, за да се гарантира личната безопасност, използването на персонален монитор за CO2 е от съществено значение.

 

Този газ-детектор открива наличието на въглероден диоксид (CO2) и предназначен основно за лична защита и безопасност.

 

Устройството работи с акумулаторна батерия, която се зарежда със зарядно устройство, което се поръчва и закупува отделно.

 

Газ-детекторът намира широко приложение в отрасли като нефт и газ, стомана, отпадъци и отпадъни води, химикали и други. Той е със здрава конструкция (защита IP65), която го прави устойчив на удар и навлизане на прах и вода.

 

Устройството има вътрешна памет за събиране и съхраняване на данни за около 900 часа на интервали от 1 минута (54 000 записа), както и повече от 4800 събития.

 

Газовият детектор предлага редица сигнали за наличието на газ. Това включва вибрираща аларма, мигаща LCD аларма и звукова аларма от 95dB.

 

Основни характеристики и предимства

  • Единичен бутон за употреба
  • Може да се закрепва на дрехи с помощта на интегрирания клипс на алигатора
  • LCD дисплей със задно осветяване показва показанията на нивото на газа,
  • Функции за показване на върхови показания и TWA (средно претеглена стойност, базирана например на 8-часов работен ден и 40-часова работна седмица. Например TWA за въглероден окис е 25 ppm.
  • Сменяеми сензорни модули

Окомплектовка

Доставя се заедно с акумулаторна батерия, зарядно устройство (код C011318), калибрираща капачка и ръководство за работа.

Спецификации

Обхват на измерване

0.5% … 0.5%

Време за реакция (T90)

20s

Работни условия

-20oC до + 65oC / 5-95% RH

Батерия

Литиева батерия

Време за работа: минимум 12 часа

Размери

90 x 48 x 24 mm (3.5 x 1.9 x 0.95 ins)

Тегло

85g

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttp://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Elmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.com/site/https://www.msr.ch/en/http://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plussensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comYHequipmenthttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG