PCE-SDL 1, Регистратор на шум (30-130 dB)

Каталожен № PCE-SDL1.
PCE-SDL 1, Регистратор на шум (30-130 dB)
Измервател и регистратор (data logger) на звуковото ниво, клас 2, вътрешна памет за съхранение на 129920 набора данни, USB-интерфейс, софтуер за трансфер и анализ на данни. Особено подходящ за дългосрочни измервания. Обхват на измерване от 30 до 130 dB. Записаните данни могат да бъдат прехвърляне на компютър за допълнителен анализ и съхранение. Възможност за задаване на алармени прагове, при нарушаването на които мигат светодиоди. Захранване с батерия. Доставя се заедно със защитна „шапчица“, стенна скоба, софтуер, батерия и ръководство за работа.
Цена: 360,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

 

Този малък и надежден уред е предназначен да измерва и записва (data logger) нивото на звука (шума) при продължителни измервания и мониторинг. Той има много голям капацитет за съхранение (до 129920 комплекта данни), затова е идеалното устройство за извършване на дългосрочни измервания в различни области. Записаните данни могат да бъдат прехвърлени на компютър, за допълнителен анализ и извършване на сравнителни измервания. Софтуерът, който е част от съдържанието на доставката, позволява показването на прогресивна графика на данните, които са били записани. Освен това софтуерът предлага възможност за задаване на граници на алармата, които се индикират от записващото устройство за ниво на звука чрез мигащи светодиоди.

 

Логерът се захранва с литиева 3,6 V батерия, която позволява работа за много продължителен период от време. В зависимост от интервалите на записване, тази батерия позволява автономна работа за записване на нивото на звука за около година.

 

Основни характеристики и предимства

 • USB интерфейс за пренос на данни
 • Може да се работи с всички текущи версии на Windows
 • Вътрешна памет за 129920 измервания
 • NORM (нормален) и PEAK режим
 • Регулируеми гранични стойности
 • LED дисплей при нарушаване на алармените нива
 • Възможност за А и С честотно претегляне
 • честотен обхват от 31,5 Hz до 8 kHz
 • регулируем измервателен интервал
 • времева тежест бързо / бавно
 • компактен корпус
 • ръчен и автоматичен режим - стандарт IEC61672-1 клас 2

 

Доставя се заедно със защитна „шапчица“, стенна скоба, софтуер, батерия и ръководство за работа.

 

Спецификации

 

Обхват на измерване

30 ... 130 dB

Стандарт

IEC 61672-1 (клас II)

Точност

± 1,4 dB

Времево натоварване

FAST / SLOW

Честотен обхват

31,5 Hz ... 8 kHz

Вътрешна памет

129920 записа

Честотно натоварване

А, С

Интервали на записване

От през 1 секунда до през 24 часа

Работни условия

0 до +40°C, / 10 до 75% RH

Захранване

3.6V литиева батерия тип 1/2 AA

Системни изисквания

Windows 2000 / XP / Vista / 7

Размери

130 x 25 x 30 mm

Тегло

20 g

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttp://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Elmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.com/site/https://www.msr.ch/en/http://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plussensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comYHequipmenthttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG