BK-RF-2, Приемна станция за безжични логери

Каталожен № 25223.
BK-RF-2, Приемна станция за безжични логери
USB приемник на данни от безжични логери на Кимо. Свързва се към компютър през USB вход. Комуникационна база със специализиран софтуер за управление на безжични логери, включително USB кабел за връзка с компютър, жак за конфигуриране на жични и безжични логери и един релеен изход. Доставя се заедно със захранващ адаптер и USB кабел.
Цена: 995,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

 

Тази комуникационна база заедно със специализиран софтуер е предназначена да управлява безжични логери за измерване на температура, влажност, налягане и др. Системата се използва за настройки и приемане на данни от логерите.

 

Базовата станция (приемник) комуникира с измервателните логери чрез радиосигнали. В мрежов режим, станцията трябва да бъде непрекъснато свързана и захранвана от компютър посредством USB кабел.

 

Специализираният софтуер освен стандартните си функции за настройка и конфигуриране на безжичните логери, позволява създаване на мрежа от до 100 логера за мониторинг в реално време.

 

Основни характеристики

Комуникационната база BK-RF и нейният софтуер Kilog RF са перфектното допълнение на рекордерите от гамата Kistock. Те позволяват:

  • Настройка на мрежа от безжични логери (рекордери)
  • Конфигуриране от разстояние на алармени и други състояния на логерите
  • Изтегляне и възстановите данните от разстояние

 

Комуникационната база BK-RF разполага с релеен изход, който дава възможност за управление на външна аларма. За тази цел трябва да свържете съответното устройство към конектора на релейния изход. Техническите характеристики са следните:

  • Максимална мощност: 60 W
  • Imax: 2 А до 30 Vac; 300 mA до 250 Vac
  • Vmax: 220 Vdc; 250 Vac

 

Доставя се заедно със захранващ адаптер, KILOG RF софтуер и USB кабел.

 

Видео1

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttp://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Elmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.com/site/https://www.msr.ch/en/http://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plussensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comYHequipmenthttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG