KAL-RF, Безжично алармено реле

Каталожен № 23245.
KAL-RF, Безжично алармено реле
Безжично устройство с релеен изход, който се конфигурира и управлява от компютъра чрез базовата станция BK-RF и Kilog-RF софтуера за всеки канал за данни. При нарушаване на предварително зададени алармени нива включва звуково и светлинна аларма. Захранва се от мрежата през захранващ адаптер. Доставя се заедно със захранващ адаптер.
Цена: 465,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Това алармено реле (KAL-RF) е модул, свързан към електрическа мрежа с визуална (Led) и звукова аларма. Този модул също съдържа релеен изход, който може да се конфигурира и управлява от компютъра чрез базовата станция BK-RF и Kilog-RF софтуера за всеки канал за данни.

 

Доставя се заедно със захранващ адаптер.

 

Спецификации

Управление

Посредством един бутон OK

Материал

Съвместим с хранителната промишленост

Корпус от ABS

Слайдове и капачки, изработени от Еластомер

Защита

IP40

Захранване

Захранващ адаптер

Работни условия

Въздух и неутрални газове

Тегло

160 g

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttp://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Elmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.com/site/https://www.msr.ch/en/http://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plussensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comYHequipmenthttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG