KPR-RF, Безжичен ретранслатор

Каталожен № 23246.
KPR-RF, Безжичен ретранслатор
Устройството за разширяване на безжичния обхват на комуникация на безжични логери. Позволява разширяване на радиосигнала до 300 m. Захранва се от мрежата през захранващ адаптер. Доставя се заедно със захранващ адаптер.
Цена: 450,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този ретранслатор разширяване на безжичния обхват на комуникация на безжични логери до 300 m. Той се захранва се от мрежата през захранващ адаптер.

Доставя се заедно със захранващ адаптер.

Спецификации

Управление

Посредством един бутон OK

Материал

Съвместим с хранителната промишленост

Корпус от ABS

Слайдове и капачки, изработени от Еластомер

Защита

IP40

Захранване

Захранващ адаптер

Работни условия

Въздух и неутрални газове

Тегло

160 g

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttp://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Elmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.com/site/https://www.msr.ch/en/http://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plussensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comYHequipmenthttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG