DIS31, Дисплей за безжични логери без екран

Каталожен № PFPN-DIS31-001.
DIS31, Дисплей за безжични логери без екран
Дисплей и звукова аларма за показване на резултатите от измерването на безжични логери без екран. Основно приложение като част от системата за мониторинг на температура при транспорт на температурно чувствителни стоки. Монтира се в кабината на водача. Не съхранява резултатите от измерването – показва само последната измерена стойност. В случай на аларма, автоматично се задейства звукова аларма.
Цена: 910,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този дисплей и звукова аларма предлага просто решение за показване на измерванията от регистраторите на данни (data loggers) на Newsteo. Той се монтира в кабината на водача на транспортното средство в радио обхвата на безжичните регистратори на данни. Може да приеме и покажи данните на до 20 логера. Ако възникне предупреждение (температура над праговете, край на живота на батерията ...), алармата се показва автоматично на екрана и се чува звуков сигнал. Потребителят трябва да потвърди алармата, за да я спре.

 

DIS31 може да бъде добавен по всяко време към съществуваща система за безжичен мониторинг на температурата по време на транспорт.

 

Дисплеят работи независимо от измервателните логери и приемната станция, независимо от това дали измерванията се съхраняват в регистраторите на данни (логери) или се предават в реално време на приемащата станция (RF Monitor, GPRS или Ethernet Gateway ...).

 

DIS31 се захранва от акумулатора на превозното средство (напрежение 12 волта) и е предназначено главно за използване в превозно средство като хладилни камион и пр.

 

DIS31 не е приемна станция - не съхранява измерванията. Той просто се използва като екран.

 

DIS31 показва последното получено измерване от всеки логер, към който е сдвоен. Показва стойността на първите три логера. Той променя автоматично екрана, като остава за няколко секунди на всяка страница. При повече от три сдвоени логера, потребителят трябва да натисне бутон, за да промени към останалите логери.

 

Когато възникне алармена ситуация, DIS31 издава звуков сигнал и показва само логера/ите, който/които са в режим на предупреждение. В този случай потребителят трябва да потвърди сигнала чрез натискане на бутона. Когато натисне бутона, се показва екран за потвърждение, той трябва да потвърди, че иска да потвърди сигнала на избрания логер. Ако няколко логера са в алармено състояние, той трябва да потвърди алармата за всеки от тях. Потвърждението за предупреждение се изпраща по радиото до приемащата станция (RF монитор, колектор), за да се съхранява като събитие в базата данни.

 

Когато се появи аларма, зумерът звъни. За да деактивира звука на алармата, потребителят трябва да натисне бутона и алармата се деактивира. Ако потребителят желае, съществува опция, алармата да се повтаря на всеки час (бутона се натиска 2 пъти).

 

DIS31 може да показва измерването на следните регистратори на данни (логери):

  • Логери за температура: LOG26, LOG36, LOMxx
  • Логери за температура и влажност: LOG20, LOG22, LOG25,
  • Логер за температура с външна сонда тип термодвойка К: LGR37
  • Логер за температура с външна сонда тип Pt1000: LGR33
  • Логер за температура и влажност с външна сонда: LGR32, LGR64

 

Доставя се със захранващ адаптир (за включване към цигарената запалка) и 3 метра кабел.

 

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttp://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Elmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.com/site/https://www.msr.ch/en/http://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plussensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comYHequipmenthttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG