HH-66, Лепило за шевове

Каталожен № HH-66.
HH-66, Лепило за шевове
Висококачествено, водоустойчиво, лепило за синтетични материали и платове. Използва се широко за свързване на платове с винилово покритие и винил ламинирани платна. Особено подходящ и изключителен за запечатване или хидроизолация на зашити шевове. Не се влияе от времето и екстремните температури. Използва се широко при производството и ремонта на винилни брезенти, покривки за камиони и басейни, палатки, тенти, облицовки, куполи, надуваеми, гъвкави изделия, рогозки, натягащи конструкции, мебели, спортни стоки, защитни облекла, покриви, автомобилни материали, обувки, гъвкави маркучи, индустриални завеси, и др. Не може да работи върху полиетиленови листове или брезенти. Доставя се в кутия от 118 ml (4 oz) с капак и прикрепен към него четка.
Цена: 125,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Това висококачествено и водоустойчиво лепило се използва за свързване на платове с винилово покритие и винил ламинирани платна като Shelter-Rite и Weblon. Използва се също за свързване на уретани, винилови пяни и филми, кожа и метали. Той е особено подходящ за запечатване или хидроизолация на зашити шевове.

 

HH-66 изсъхва бързо и много силно, но въпреки това остава гъвкаво. Той е силно устойчив на масла, горива, мазнини и много химикали. HH-66 също не се влияе от времето и екстремните температури. Може да се прилага при почти всяка температура и се използва в някои от най-студените климати в света, въпреки че колкото e по-ниска температурата, толкова повече време ще отнеме да се втвърди.

 

Нанасянето на покритието става чрез четка, валяк или бутилка за изстискване. Изсушените филми могат да бъдат реактивирани до лепкаво състояние чрез висока топлина или разтворител.

 

HH-66 може да се съхранява една година или повече при нормални условия. HH-66 ще замръзне, ако се съхранява при температури под нулата за по-дълъг период от време (разтворителят ще стане на каша), но може да се втечни отново, като се върне до стайна температура и консистенция, подобна на кленов сироп. Замразяването няма да повлияе на ефективността на продукта.

 

HH-66 се използва широко при производството и ремонта на винилни брезенти, покривки за камиони и басейни, палатки, тенти, облицовки, куполи, надуваеми и гъвкави изделия, рогозки, натягащи конструкции, мебели и спортни стоки. Други приложения за лепилото са за защитно облекло, покриви, автомобилни материали, маслени стрели, обувки, гъвкави маркучи, индустриални завеси и много др.

 

HH-66 няма да работи върху полиетиленови листове или брезенти (например готови сини брезенти).

 

Начин на употреба

За оптимални резултати: HH-66 трябва да се нанася с четка, въпреки че може да се използва валяк. Нанесете по един слой върху всяка повърхност. Прилагането трябва да се извърши чрез свързване на покрита повърхност с покрита повърхност, използвайки ролково налягане, за да се свържат повърхностите. Въпреки че материалът може да бъде свързан, докато е мокър, оптимални резултати се постигат при изчакване от 2 до 5 минути преди свързването на повърхностите заедно.

 

HH-66 е запалим!

 

Основни характеристики и предимства

  • Изключителна сила на връзката
  • Лесно нанасяне с четка или валяк
  • Бързо съхнене - готов за минути
  • Водоустойчив - Изключителна устойчивост на температурни и атмосферни крайности, химикали, масла, горива и мазнини
  • Универсален - Използва се за изработка, ремонт, запечатване на зашити шевове
  • Остава гъвкав
  • Ясен цвят

 

Спецификации

База

Термопласт-еластомер

Цвят

Прозрачен

Разтворите

Смес MEK-толуен-ацетон

Работни условия

От – 30оС до 82оС

Количество

118 mL (4 унции)

Площ на покритието

0,75 квадратни метра

Срок на годност

Минимум 1 година

Видео

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttp://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Elmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.com/site/https://www.msr.ch/en/http://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plussensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comYHequipmenthttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG