Presto, Детектор за течове на газ, 300 ml

Каталожен № PSTO-2012.
Presto, Детектор за течове на газ, 300 ml
Спрей с пенлива, незапалима субстанция за откриване течове на газ. Няма разяждащо действие. Лесно се отмива с вода след употреба. Употреба: газопроводи, въздухопроводи под налягане, тръби, вентилационни системи, контейнери, автомобилни гуми и други.
Цена: 20,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

С помощта на тази пяна могат лесно да бъдат открити течове на газ във всякакви въздухо- и газопроводни системи. На мястото на теча се появяват балончета.

 

Спреят има пенлива субстанция, не е запалим след нанасяне и няма разяждащо действие. Лесно се отмива с вода след употреба. Съдържа съставки забавящи образуването на ръжда.

 

Този течен пяно-образуващ детектор не е подходящ за чист кислород.

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttp://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Elmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.com/site/https://www.msr.ch/en/http://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plussensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comYHequipmenthttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG