Етернет и WiFi IP мониторинг на температура и относителна влажност

10/1/2017

МОНИТОРИНГ - LAN IP СЕНЗОРИ


 • Етернет термометър с цифрови входове, HWg-STE plus »
  Каталожен №: 600574
  Eтернет термометър с два цифрови входове. Възможност за включване на до два външни сензори за температура и влага и до два сухи контакти например за отворена/затворена врата. Може да се свърже към безплатния онлайн портал SensDesk.com. Доставя се заедно със захранващ адаптер и температурен сензор с 3 m кабел CD със софтуер и ръководство за работа.

  Цена: 248,90 EUR без ДДС

  още »   |   поръчай »

 • Етернет и WiFi термометър с цифрови входове, STE2 »
  Каталожен №: 600650
  Eтернет и WiFi термометър с два цифрови входове. 2x RJ11 сензори (максимално 3 сонди за температура и/или влажност. 2x цифрови входове (DI) (например за контакт на отворена/затворена врата, детектор за движение, детектор за дим, 110/230V детектор, детектор на течове, фен детектор и др.). Може да се свърже към комбинирана сонда за температура и влажност сензор. Възможност за включване на до три външни сензори за температура и влага и до два сухи контакти например за отворена/затворена врата. Може да се свърже към безплатния онлайн портал SensDesk.com. Доставя се заедно със захранващ адаптер и температурен сензор с 3 m кабел CD със софтуер и ръководство за работа.

  Цена: 248,10 EUR без ДДС

  още »   |   поръчай »
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttp://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Elmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/http://www.kimo.fr/?lang=enhttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.com/site/https://www.msr.ch/en/http://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plussensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comYHequipmenthttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG