Графичен анализ (Graphical Analysis) за iOS, ChromeOS, Android, macOS и Windows

9/8/2018

Най-новата версия 4.5 на безплатния софтуер (Graphical Analysis) за събиране, споделяне и анализиране на данни от датчици и сензори на Vernier вече е на разположение на потребителите.

 

Версията на Chrome сега е в уеб магазина на Chrome (Chrome Web Store), а версиите на компютъра са достъпни на уеб страницата на графичния анализ на Vernier (Vernier Graphical Analysis web page). Можете също така да използвате вградената функция за актуализиране със съществуващи инсталации на компютри. Android версията вече е налице в Google Play Магазин (Google Play Store). Изграждането на iOS е в ревю на Apple и трябва да бъде на разположение много скоро; търсете графичен анализ на Vernier.

 

Новата версия добавя важна поддръжка на сензорите от физиката, както и добавянето на редица възможности за ползване, които правят реалната работа с графичния анализ по-приятна. iOS устройствата вече имат същия външен вид като другите платформи.

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttp://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Elmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/http://www.kimo.fr/?lang=enhttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.com/site/https://www.msr.ch/en/http://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plussensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comYHequipmenthttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG