Експериментална и примерна библиотека с данни на Vernier

18/4/2020

 

www.vernier.com/sample-data-library

 

За да ви помогне при бързото преминаване от класната или лабораторната настройка към онлайн преподаването, Vernier Software & Technology предлага Vernier Experiment и Sample Data Library - библиотека от над 200 експеримента с примерни файлове с данни, обхващащи много предмети, които можете да разпространявате до вашите студенти у дома. Студентите всъщност няма да проведат експеримента, но могат да следват писмената процедура и да получат достъп до примерни данни. След това студентите могат да извършат свой собствен анализ на извадковите данни. Можете да прегледате пълен индекс на съдържанието на библиотеката ТУК.

 

Въпреки че силно се застъпваме за практическата наука, когато е възможно, ние разбираме, че много училища са в ситуация, в която това не е възможно в момента. Надяваме се вие и вашите ученици да намерите тази опция за полезна.

 

Започнете от ТУКhttps://www.vernier.com/remote-learning/sample-data-library/

 

 

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttp://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Elmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.com/site/https://www.msr.ch/en/http://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plussensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comYHequipmenthttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG