за Индустрията » Цвят - измерване

Тук ще намерите широка гама уреди за измерване на цвят и яркост. Повечето професионални уреди включват серия RGB. С тези цветове можете да отчетете разликата в цветовете в L d*a*b*, L*C*H* и Delta E* според вашите изисквания. Обхватът на приложенията на измервателните уреди за цвят е обширен и обхваща промишлеността, селското стопанство, занаятите, търговията, проучването и развитието. Освен това тези устройства се използват от занаятчии, производители на бои, архитекти, художници и дизайнери за тестване на цветове по скалите NCS, RAL, HKS или за установяване на цвета след смесване на различни продукти.
SC-10, Преносим колориметър SC-10, Преносим колориметър
Кат № SC10. Колориметър за измерване цвета на пластмаса, боядисани повърхности, обшивки, коли, печатни материали и др. Обхват на измерване L* от 1 до 100. Висока точност на измерване и стабилна работа. Компютърна програма за управление на данни. USB интерфейс. 2.4” цветен екран. Доставя се в куфарче, заедно с бял е чер стандарт, USB кабел, CD със софтуер, Захранващ адаптер и Ръководство за експлоатация.
Цена: 1 400,00 лв.без ДДС
 
AWM-216, Преносим беломер AWM-216, Преносим беломер
Кат № AWM-216. Преносим уред за измерване на белота на широка гама от продукти, като текстилни материали, бои, химически строителни материали, картон, пластмаса, бял цимент, керамика, емайл, талк на прах, нишесте, брашно, сол, прах за пране, козметика и други вещества. Състои се от източник на светлина, оптична система и система за обработва данни с формула за изчисление на белотата спрямо синя светлина R457. Доставя се в куфар, заедно със стандарт, почистващ памучен плат, захранващ адаптер и ръководство за работа.
Цена: 355,00 лв.без ДДС
 
WSB-1, Преносим беломер WSB-1, Преносим беломер
Кат № WSB1. Цифров колориметър за определяне степен на белота на хартия, целулоза, пластмаси, порцелан и други неметални продукти, включително прахообразни материали и продукти. Обхват на измерване от 0 до 100 (0 – черно; 100 – бяло). Доставя се в куфарче заедно със стандарти за бяло, черно и брилянтно.
Цена: 565,00 лв.без ДДС
 
WSB-2, Настолен беломер WSB-2, Настолен беломер
Кат № WSB2. Цифров настолен уред за определяне на нивото на белия цвят на хартия, пластмаси и други. Възможност за измерване на прахообразни продукти. Обхват на измерване от 0 до 199 безразмерни величини. Доставя се в куфарче заедно със стандарти за бяло и черно.
Цена: 730,00 лв.без ДДС
 
PCE-RGB2, Измервател на цвят (RGB/HSL) PCE-RGB2, Измервател на цвят (RGB/HSL)
Кат № PCE-RGB2. Ръчен спектрален колориметър измерване на цвят на обектите чрез външен сензор за осветяване на пробата и спектрален анализ на отразената светлина. Резултатът се показва на дисплея в RGB или HSL вариант. Уредът се прилага при хартия, текстил, кожа, оцветители и др. Предлага се с опции за софтуер и RS-232 интерфейс.
Цена: 1 215,00 лв.без ДДС
 
PCE-CSM 2, Колориметър за контрол на качеството PCE-CSM 2, Колориметър за контрол на качеството
Кат № PCECSM2. Колориметър за контрол на качеството. Измервателен отвор Ø8 mm. Цветен анализ на черно, бяло, червено, зелено, жълто и синьо (CIEL*a*b*C*h, CIEL a* b*, CIEXYZ). Захранване с акумулаторна литиево-йонна батерия. Калибриране спрямо черен и бял цвят. Особено подходящ за измерване на влажни предмети, текстил, месо, банани, домати. Намира приложение също така за контрол на стоматологична техника, живопис, пластмасови продукти и пр. Доставя се в алуминиев транспортен куфар заедно с USB кабел, батерия, мрежов адаптер, лента за китката, стандартна бяла калибровъчна плочка, компютърен софтуер и инструкция за работа.
Цена: 2 635,00 лв.без ДДС
 
PCE-CSM 5, Колориметър за контрол на качеството PCE-CSM 5, Колориметър за контрол на качеството
Кат № PCECSM5. Колориметър със сменяеми приспособления за измерване (измервателни отвори Ø8 мм и Ø4 мм). Цветен анализ на черно, бяло, червено, зелено, жълто и синьо (CIEL*a*b*C*h, CIEL a* b*, CIEXYZ). Захранване с акумулаторна литиево-йонна батерия. Калибриране спрямо черен и бял цвят. Особено подходящ за измерване на предмети с неравна повърхност, като текстил, кабели и др. подобни, при които може да има „теч“ на измервателния светлинен сноп. Намира приложение също за контрол на стоматологична техника, живопис, пластмасови продукти и пр. Доставя се в алуминиев транспортен куфар заедно с USB кабел, батерия, мрежов адаптер, лента за китката, стандартна бяла калибровъчна плочка, компютърен софтуер и инструкция за работа.
Цена: 4 065,00 лв.без ДДС
 
PCE-CIC 11 Камера за сравняване на цветове PCE-CIC 11 Камера за сравняване на цветове
Кат № PCE-CIC11. Цветна осветителна камера за сравняване на цветове. Размери 695 х 552 х 502 mm. Използва се при контрол на качеството. Голяма площ за гледане със симулация на шест вида светлина за директно сравнение на цвят на различни продукти. Доставя се заедно с шест вида осветителни крушки и ръководство за работа.
Цена: 2 115,00 лв.без ДДС
 
PCE-CIC 10 Камера за сравняване на цветове PCE-CIC 10 Камера за сравняване на цветове
Кат № PCE-CIC10. Цветна осветителна камера за сравняване на цветове. Размери 1310 x 600 x 800 mm. Използва се при контрол на качеството. Голяма площ за гледане със симулация на шест вида светлина за директно сравнение на цвят на различни продукти. Доставя се заедно с шест вида осветителни крушки и ръководство за работа.
Цена: 2 960,00 лв.без ДДС
 
APMD-101, Преса за прахообразни продукти APMD-101, Преса за прахообразни продукти
Кат № APMD101. Ръчна преса с постоянно налягане за подготовка на прахообразни продукти и измерване на тяхната белота. Използва се широко за вземане на проби и измерване на всички видове прахообразни материали, като каолин, калциев карбонат, талк, активирана глина, титанов диоксид, бариев сулфат, магнезиев оксид, брашно, цимент и прахообразни пигменти. Доставя се в алуминиево куфарче, заедно с метална ръкохватка, пресиращ блок, пресираща кутия, пресираща основа, стъклена плоча и пробонабираща камера.
Цена: 160,00 лв.без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttp://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Elmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/http://www.kimo.fr/?lang=enhttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.com/site/https://www.msr.ch/en/http://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plussensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comYHequipmenthttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG