за Индустрията » Цвят - измерване

Продукти Биоевибул Цвят
AWM-216, Преносим белометър AWM-216, Преносим белометър
Кат № AWM216. Преносим уред за измерване на белота на широка гама от продукти, като текстилни материали, бои, химически строителни материали, картон, пластмаса, бял цимент, керамика, емайл, талк на прах, нишесте, брашно, сол, прах за пране, козметика и други вещества. Състои се от източник на светлина, оптична система и система за обработва данни с формула за изчисление на белотата спрямо синя светлина R457. Доставя се в куфар, заедно със стандарт, почистващ памучен плат, захранващ адаптер и ръководство за работа.
Цена: 222,00 EUR без ДДС
 
WSB-1, Преносим белометър WSB-1, Преносим белометър
Кат № WSB1. Цифров колориметър за определяне степен на белота на хартия, целулоза, пластмаси, порцелан и други неметални продукти, включително прахообразни материали и продукти. Обхват на измерване от 0 до 100 (0 – черно; 100 – бяло). Доставя се в куфарче заедно със стандарти за бяло, черно и брилянтно.
Цена: 284,00 EUR без ДДС
 
WSB-2, Настолен белометър WSB-2, Настолен белометър
Кат № WSB2. Цифров настолен уред за определяне на нивото на белия цвят на хартия, пластмаси и други. Възможност за измерване на прахообразни продукти. Обхват на измерване от 0 до 199 безразмерни величини. Доставя се в куфарче заедно със стандарти за бяло и черно.
Цена: 360,00 EUR без ДДС
 
PCE-RGB2, Измервател на цвят (RGB/HSL) PCE-RGB2, Измервател на цвят (RGB/HSL)
Кат № PCE-RGB2Ръчен спектрален колориметър измерване на цвят на обектите чрез външен сензор за осветяване на пробата и спектрален анализ на отразената светлина. Резултатът се показва на дисплея в RGB или HSL вариант. Уредът се прилага при хартия, текстил, кожа, оцветители и др. Предлага се с опции за софтуер и RS-232 интерфейс.
Цена: 609,00 EUR без ДДС
 
PCE-CSM 2, Колориметър за контрол на качеството PCE-CSM 2, Колориметър за контрол на качеството
Кат № PCECSM2. Колориметър за контрол на качеството. Измервателен отвор Ø8 mm. Цветен анализ на черно, бяло, червено, зелено, жълто и синьо (CIEL*a*b*C*h, CIEL a* b*, CIEXYZ). Захранване с акумулаторна литиево-йонна батерия. Калибриране спрямо черен и бял цвят. Особено подходящ за измерване на влажни предмети, текстил, месо, банани, домати. Намира приложение също така за контрол на стоматологична техника, живопис, пластмасови продукти и пр. Доставя се в алуминиев транспортен куфар заедно с USB кабел, батерия, мрежов адаптер, лента за китката, стандартна бяла калибровъчна плочка, компютърен софтуер и инструкция за работа.
Цена: 1 318,00 EUR без ДДС
 
PCE-TCD 100, Колориметър по CIELab стандарт PCE-TCD 100, Колориметър по CIELab стандарт
Кат № PCE-TCD100. Уред за измерване на разликата между два цвята в зависимост от CIELab стандарта. Измерва величините L (0 ... 100); a (-128 ... 127) и b (-128 ... 127) – LAB. Доставя се заедно със софтуер, батерии, USB кабел и ръководство за работа.
Цена: 2 247,00 EUR без ДДС
 
APMD-101, Преса за прахообразни продукти APMD-101, Преса за прахообразни продукти
Кат № APMD101. Ръчна преса с постоянно налягане за подготовка на прахообразни продукти и измерване на тяхната белота. Използва се широко за вземане на проби и измерване на всички видове прахообразни материали, като каолин, калциев карбонат, талк, активирана глина, титанов диоксид, бариев сулфат, магнезиев оксид, брашно, цимент и прахообразни пигменти. Доставя се в алуминиево куфарче, заедно с метална ръкохватка, пресиращ блок, пресираща кутия, пресираща основа, стъклена плоча и пробонабираща камера.
Цена: 80,00 EUR без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttp://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Elmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/http://www.kimo.fr/?lang=enhttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.com/site/http://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plussensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comYHequipmenthttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG