Измерватели за индустрия » Цвят - измерване

Продукти Биоевибул Цвят
Измервател на цвят (RGB / HSL колориметър), PCE-RGB2 Измервател на цвят (RGB / HSL колориметър), PCE-RGB2
Кат № PCE-RGB2Ръчен спектрален колориметър измерване на цвят на обектите чрез външен сензор за осветяване на пробата и спектрален анализ на отразената светлина. Резултатът се показва на дисплея в RGB или HSL вариант. Уредът се прилага при хартия, текстил, кожа, оцветители и др. Предлага се с опции за софтуер и RS-232 интерфейс.
Цена: 603,00 EUR без ДДС
 
Уред за измерване на белота, AWM-216 Уред за измерване на белота, AWM-216
Кат № AWM216Преносим уред за измерване на белота на широка гама от продукти, като текстилни материали, бои, химически строителни материали, картон, пластмаса, бял цимент, керамика, емайл, талк на прах, нишесте, брашно, сол, прах за пране, козметика и други вещества. Състои се от източник на светлина, оптична система и система за обработва данни с формула за изчисление на белотата спрямо синя светлина R457. Доставя се в куфар, заедно със стандарт, почистващ памучен плат, захранващ адаптер и ръководство за работа.
Цена: 194,30 EUR без ДДС
 
Уред за измерване на белота, WSB 1 Уред за измерване на белота, WSB 1
Кат № WSB1Цифров колориметър за определяне степен на белота на хартия, целулоза, пластмаси, порцелан и други неметални продукти, включително прахообразни материали и продукти. Обхват на измерване от 0 до 100 (0 – черно; 100 – бяло). Доставя се в куфарче заедно със стандарти за бяло, черно и брилянтно.
Цена: 675,00 EUR без ДДС
 
Безконтактен колориметър, colorStriker Безконтактен колориметър, colorStriker
Кат № colorStrikerУред за безконтактно измерване на цвета на обектите. Лесен за използване – работи само с два бутона. Може да се използва за измерване и сравняване на цвета на различни обекти, включително тен на кожата. Блутут (bluetooth) интерфейс за свързване с компютър. Измервателен обхват от 400 до 700 nm. Доставя се заедно със софтуер и USB Bluetooth донгъл (периферно устройство).
Цена: 1 039,00 EUR без ДДС
 
Система за сравняване на цветове, GTI MM-2е Система за сравняване на цветове, GTI MM-2е
Кат № GTI MM-2еБокс-кабина за сравнение на цветовете според D65, A и TL84 и съгласно .ASM D1729. Оценка / рейтинг на цветовете при различни видове светлина. Безстепенен преход между светлинните еталони. Размери на осветената област в кабината 36 х 46 х 25.
Цена: 1 064,00 EUR без ДДС
 
Колориметър за контрол на качеството, PCE-CSM 2 Колориметър за контрол на качеството, PCE-CSM 2
Кат № PCECSM2Колориметър за контрол на качеството. Измервателен отвор Ø8 mm. Цветен анализ на черно, бяло, червено, зелено, жълто и синьо (CIEL*a*b*C*h, CIEL a* b*, CIEXYZ). Захранване с акумулаторна литиево-йонна батерия. Калибриране спрямо черен и бял цвят. Особено подходящ за измерване на влажни предмети, текстил, месо, банани, домати. Намира приложение също така за контрол на стоматологична техника, живопис, пластмасови продукти и пр. Доставя се в алуминиев транспортен куфар заедно с USB кабел, батерия, мрежов адаптер, лента за китката, стандартна бяла калибровъчна плочка, компютърен софтуер и инструкция за работа.
Цена: 1 410,00 EUR без ДДС
 
Уред за измерване на цвят по CIELab стандарт, PCE-TCD 100 Уред за измерване на цвят по CIELab стандарт, PCE-TCD 100
Кат № PCE-TCD100Уред за измерване на разликата между два цвята в зависимост от CIELab стандарта. Измерва величините L (0 ... 100); a (-128 ... 127) и b (-128 ... 127) – LAB. Доставя се заедно със софтуер, батерии, USB кабел и ръководство за работа.
Цена: 2 247,00 EUR без ДДС
 
Преса за прахообразни продукти, APMD-101 Преса за прахообразни продукти, APMD-101
Кат № APMD101Ръчна преса с постоянно налягане за подготовка на прахообразни продукти и измерване на тяхната белота. Използва се широко за вземане на проби и измерване на всички видове прахообразни материали, като каолин, калциев карбонат, талк, активирана глина, титанов диоксид, бариев сулфат, магнезиев оксид, брашно, цимент и прахообразни пигменти. Доставя се в алуминиево куфарче, заедно с метална ръкохватка, пресиращ блок, пресираща кутия, пресираща основа, стъклена плоча и пробонабираща камера.
Цена: 80,00 EUR без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttp://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Elmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/http://www.kimo.fr/?lang=enhttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.com/site/http://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plussensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comYHequipmenthttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com