Метеорологични станции

В тази категория има богато разнообразие от най-различни метеорологични станции. Повечето от тях работят с безжични външни датчици на честоти от 433MHz или 868Mhz. Измерваните параметри могат да бъдат скорост и посока на вятъра, количество валежи, температура и влажност на въздуха, температура и влага на почвата и много други.
PCT150, Безжичен дъждомер PCT150, Безжичен дъждомер
Кат № AW011. Безжичен комплект от измервател и базова станция с екран. Измерва и показва количеството валежи за 1 час, 24 часа и 1 седмица в милиметри или инчове. Обхват от 0 до 19,999 mm. Предназначен за ежедневна употреба в селското стопанство, дома, офиса, училището, завода и пр. Доставя се в комплект от измервател, приемник, монтажни винтове, батерии и ръководство за работа.
Цена: 75,00 лв.без ДДС
 
SPRING BREEZE, Безжичната метеорологична станция SPRING BREEZE, Безжичната метеорологична станция
Кат № TF35.1140.01. Безжична метеорологична станция за наблюдение на температура, влажност и сила на вятъра. Данните се изпращат до базовата станция и се показват на дисплей. Възможност за проследяване на исторически данни за период от една година. Интегриран електронен барометър измерва налягането на въздуха и дава прогноза за предстоящото време. Базовата станция също така измерва температура и влажност в помещението, където се намира. Възможност за изчисляване точката на оросяване и температурата на вятъра. Цветен дисплей с две нива на яркост. Доставката включва базова станция - приемник, външен измервател - предавател, захранващ адаптер и ръководство за работа.
Цена: 285,00 лв.без ДДС
 
F8100, Радиационен щит за сензори на Comet F8100, Радиационен щит за сензори на Comet
Кат № F8100. Професионален щит за пасивна слънчева радиация за по-добра защита на сензора за времето, регистратора на данни и барометри. COMETEO Multi-Plate дизайн. Размери 22 х 25 cm. Работи с инструментите COMET. Доставя се заедно с монтажни аксесоари и ръководство за работа.
Цена: 360,00 лв.без ДДС
 
F8110, Универсален радиационен щит F8110, Универсален радиационен щит
Кат № F8110. Професионален универсален многослоен метеорологичен щит за атмосферни датчици, естествено вентилиран. Използва се заедно с метеорологични датчици - термометри, влагомери, барометри. Радиационният щит е предназначен за защита на голям набор от сензори с диаметър от 13 до 18 мм. Доставя се заедно с монтажни аксесоари и ръководство за работа.
Цена: 360,00 лв.без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Elmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/http://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plushttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comYHequipmenthttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG