Измерватели за учебни цели

Продукти Биоевибул Учебни
Самостоятелен интерфейс, LabQuest 2 Самостоятелен интерфейс, LabQuest 2
Кат № LABQ2LabQuest 2 е най-мощният и интуитивен интерфейс за наука и образование. Това устройство напълно ангажира учениците както в класната стая, така и навън при полеви занимания. Самостоятелно устройство за събиране на данни от над 70 броя различни датчици и сензори. Вградени GPS и акселерометър, безжична връзка през Wi-Fi и Bluetooth. Сензорен екран с възможност за touch и stylus навигация.
Цена: 455,00 USD без ДДС и транспорт
 
Безжичен интерфейс за образователни цели, LabQuest Stream Безжичен интерфейс за образователни цели, LabQuest Stream
Кат № LQ-STREAMМощен, безжичен и USB интерфейс за събиране на данни от над 50 броя сензори. Дава свобода и гъвкавост на ученици и студенти за едновременно събиране на данни от множество сензори на Vernier. Измерените данни директно се „стичат“ към мобилно устройство, Chromebook или компютър, чрез Bluetooth® или USB свързаност. Интерфейсът разполага с три аналогови входа, два цифрови входа, един USB изход за връзка с компютър и порт за допълнително захранване. Доставя се заедно със захранващ кабел, USB кабел и Ръководство за бърз старт.
Цена: 271,00 USD без ДДС и транспорт
 
USB интерфейс, LabQuest mini USB интерфейс, LabQuest mini
Кат № LQ-MINIМощен, достъпен, лесен за използване и компютърно базиран интерфейс за събиране на данни от сензори. Няма силата на самостоятелното устройство LabQuest2, но притежава всички необходими функции и възможности за събиране на данни с Windows или Macintosh компютри. Устройството е съвместимо със специализираните софтуери Logger Pro 3, Logger Lite и графичния Chrome софтуер. Разполага с три аналогови канали, два цифрови канали, един USB изход за връзка с компютър и порт за допълнително захранване. Доставя се заедно с необходимия софтуер и хардуер за включване към компютър и незабавно започване на работа.
Цена: 203,00 USD без ДДС и транспорт
 
Безжичен предавател на данни за Vernier сензори, Go Wireless® Link Безжичен предавател на данни за Vernier сензори, Go Wireless® Link
Кат № GW-LINKУстройство за безжично събиране на данни от над 60 Верние сензори, в това число анемометър, барометър, СО2 сензор, сонда за разтворен кислород, сензор за налягане, светломер, О2 газ сензор, ORP сонда, рН-електрод, сензор за влажност, сензор за соленост, сензор за почвена влага, PAR сензор, пиранометър, шумомер, UVA и UVB сензори, сензор за ток, напрежение и др. Данните се изпращат безжично (Bluetooth) на таблети и мобилни устройства. Go Wireless Link е съвместим с iPad, iPhone, или iPod touch.
Цена: 135,00 USD без ДДС и транспорт
 
USB интерфейс за свързване на сензори с компютър, Go!Link USB интерфейс за свързване на сензори с компютър, Go!Link
Кат № GO-LINKДостъпен USB интерфейс за свързване с над 40 вида сензори към компютър. Устройството позволява бързо и лесно събиране на данни от сензори. То притежава всички необходими функции и възможности, за да помага на ученици, учители и преподаватели за събиране на данни с Windows или Macintosh компютри. Устройството е съвместимо с Logger Lite софтуер (доставя се безплатно).
Цена: 78,00 USD без ДДС и транспорт
 
Иновативен софтуер за събиране и анализ на данни, Logger Pro 3 Иновативен софтуер за събиране и анализ на данни, Logger Pro 3
Кат № LPМеждународно признат софтуер за събиране и анализ на данни. Предназначен за Windows и Mac компютри. Безплатна публична бета версия за операционната система Linux Ubuntu.
Цена: 339,00 USD без ДДС и транспорт
 
Безжичен датчик за температура, GW-TEMP Безжичен датчик за температура, GW-TEMP
Кат № GW-TEMPИновативен безжичен термометър за общо предназначение. Използва се за дистанционно следене на температурата с мобилно устройство. Препоръчва се за образователни цели. Обхват на измерване от –40 до 125°C. Термометърът е съвместим със следните програми Go Wireless Temp app, Графично приложение за iPad, LabQuest App и следните смарт устройства: iPad, iPad mini, iPad Air, iPhone, iPod touch, LabQuest 2, Android таблети и телефони (Nexus, Samsung и др.). Доставя се заедно USB кабел за зареждане от компютър, ръководство за работа и приложението Go Wireless Temp app.
Цена: 96,00 USD без ДДС и транспорт
 
USB температурна сонда, Go!Temp USB температурна сонда, Go!Temp
Кат № GO-TEMPUSB температурна сонда за директно включване към USB порт на компютър. Измерва и показва температурата на екрана на компютър в границите от -20°C до 115°C. Доставя се със специализиран софтуер Logger Lite.
Цена: 50,00 USD без ДДС и транспорт
 
Температурна сонда, TMP-BTA Температурна сонда, TMP-BTA
Кат № TMP-BTAТемпературна сонда от неръждаема стомана за общо приложение. Може да се използва в органични течности, разтвори на соли , киселини и основи. Особено подходяща за измерване на температурата при експерименти в областта на химията, физиката, биологията, науката за земята, науката за околната среда и др. Обхват на измерване от -40 до 135°C. Доставя се заедно с ръководство за работа.
Цена: 36,00 USD без ДДС и транспорт
 
Сензор за въздушен кислород, О2-BTA Сензор за въздушен кислород, О2-BTA
Кат № О2-BTAСензор за измерване концентрацията на кислород във въздуха и газове. Предназначен е за измерване количеството на кислород в най-различни физиологични, биологични и химични експерименти. За работа със сензора е необходимо допълнително да се закупи интерфейс: LabQuest 2, LabQuest Mini, Go Wireless Link и Go!Link. Доставя се в комплект с интерфейсен кабел и 250 ml пластмасова камера за пробонабиране.
Цена: 240,00 USD без ДДС и транспорт
 
Сензор за въглероден диоксид, CO2-BTA Сензор за въглероден диоксид, CO2-BTA
Кат № CO2-BTAСензор за измерване на газообразен въглероден диоксид в два диапазона – от 0 до 10000 ppm и от 0 to 100000 ppm. Препоръчва се за образователни цели. За работа със сензора е необходимо допълнително да се закупи интерфейс: LabQuest 2, LabQuest Mini, Go Wireless Link и Go!Link. Доставя се в комплект с интерфейсен кабел и 250 ml пластмасова камера за пробонабиране.
Цена: 318,00 USD без ДДС и транспорт
 
pH сензор pH сензор
Кат № PH-BTAСензор за измерване на рН. Препоръчва се за средните училища, гимназии, техникуми, колежи и университети. Не може да работи самостоятелно – използва се с интерфейсните устройства LabQuest 2, LabQuest Mini и Go!Link.
Цена: 101,00 USD без ДДС и транспорт
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttp://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Elmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/http://www.kimo.fr/?lang=enhttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.com/site/http://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plussensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comYHequipmenthttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com