Мониторинг » Безжични комплекти

Сензори, датчици и сонди за измерване и предаване по безжичен път на различни параметри (температура, влажност, осветеност, скорост на вятъра, посока на вятъра, ниво на течности и др.).
BPL, Безжична система за температура и влажност BPL, Безжична система за температура и влажност
Кат № BP00LAБезжичен комплект за мониторинг на температура и влажност на въздуха. Използва безплатна облачна технология и радио връзка за комуникация. Безжичен обхват на открито до 800 метра и на закрито до 100 метра. Обхват на измерване за температура от -35 до + 60оС и за относителна влажност от 20 до 90 %. Доставя се в комплект с една приемна станция, два сензора за температура и влажност, софтуер и iPhone приложение.
Цена: 370,00 лв.без ДДС
 
LW S12, Безжичен ултразвуков нивомер LW S12, Безжичен ултразвуков нивомер
Кат № LWS12. Комплект от ултразвукова сонда и преносим приемник за непрекъснат мониторинг на нивото на течности в резервоари, цистерни и други вместимости. Сондата непрекъснато измерва нивото и го придава по безжичен път на разстояние до 400 m на приемника. Обхватът на сондата е до 6 m височина. И двете устройства работят с батерии и не се нуждаят от допълнително захранване.
Цена: 430,00 лв.без ДДС
 
LW S15, Безжичен ултразвуков нивомер LW S15, Безжичен ултразвуков нивомер
Кат № LWS15Комплект от ултразвукова сонда и преносим приемник за непрекъснат мониторинг и отчитане на нивото на течности в резервоари, цистерни и други вместимости в литри или проценти. Сондата непрекъснато измерва нивото и го придава по безжичен път на разстояние до 400 m на приемника. Обхватът на сондата е до 3 m височина. И двете устройства работят с батерии и не се нуждаят от допълнително захранване. Когато наличност в резервоара падне под определения лимит, приемникът ще изпрати предупредителен сигнал. Водоустойчивият калъф на приемника позволява монтаж на открито.
Цена: 545,00 лв.без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttp://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Elmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.com/site/https://www.msr.ch/en/http://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plussensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comYHequipmenthttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG