за Индустрията » Нивомери

Продукти Биоевибул Нивомери
Безжичен ултразвуков нивомер, LW S12 Безжичен ултразвуков нивомер, LW S12
Кат № LWS12Комплект от ултразвукова сонда и преносим приемник за непрекъснат мониторинг на нивото на течности в резервоари, цистерни и други вместимости. Сондата непрекъснато измерва нивото и го придава по безжичен път на разстояние до 400 m на приемника. Обхватът на сондата е до 6 m височина. И двете устройства работят с батерии и не се нуждаят от допълнително захранване.
Цена: 220,00 EUR без ДДС
 
Безжичен ултразвуков нивомер, LW S15 Безжичен ултразвуков нивомер, LW S15
Кат № LWS15Комплект от ултразвукова сонда и преносим приемник за непрекъснат мониторинг и отчитане на нивото на течности в резервоари, цистерни и други вместимости в литри или проценти. Сондата непрекъснато измерва нивото и го придава по безжичен път на разстояние до 400 m на приемника. Обхватът на сондата е до 3 m височина. И двете устройства работят с батерии и не се нуждаят от допълнително захранване. Когато наличност в резервоара падне под определения лимит, приемникът ще изпрати предупредителен сигнал. Водоустойчивият калъф на приемника позволява монтаж на открито.
Цена: 272,00 EUR без ДДС
 
Висотомер – клинометър, CM 1015/2025 LA Висотомер – клинометър, CM 1015/2025 LA
Кат № CM 1015/2025 LAПрецизен уред за лесно измерване на височината на дърветата. Мащабни скали за разстояния от дървото. Лява скала за височини в метри при дистанция 20м. средна за височини при дистанция 15м., и дясна скала за определяне наклона на терена в проценти. Вградена скала с течност осигуряващи плавни, точни и бързи настройки. Доставя се в комплект с връзка за китката.
Цена: 99,00 EUR без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttp://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Elmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/http://www.kimo.fr/?lang=enhttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.com/site/https://www.msr.ch/en/http://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plussensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comYHequipmenthttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG