за Индустрията » Нивомери

Мониторингът на нивото на течностите в резермоари, контейнери, басейни, реки и др. понякога може да се окаже жизненоважно за опазване на околната среда и защитата на общностите. С данните за нивото на водата в реките например можем да получим по-добро разбиране за промените в околната среда, да осигурим ранно предупреждение и да предприемем действия, когато е необходимо бързо вземане на решения.
LW C10, Капацитивен нивомер LW C10, Капацитивен нивомер
Кат № LW C10. Капацитивен измервател на нивото на вода и водни разтвори в резервоари, контейнери и пр. Захранване с батерии. Монтаж върху пластмаса, метал или зидария. Измерва нивото без механични подвижни части. Доставя се в комплект с измервател, 5 m измервателен кабел, 5 m свързващ кабел, батерии и ръководство за работа.
Цена: 250,00 лв.без ДДС
 
LW C12, Безжичен капацитивен нивомер LW C12, Безжичен капацитивен нивомер
Кат № LWC12-B. Комплект от капацитивна сонда и преносим приемник за непрекъснат мониторинг на нивото на течности в резервоари, цистерни и други вместимости. Сондата непрекъснато измерва нивото и го придава по безжичен път на разстояние до 400 m на приемника. Обхватът на сондата е до 10 m височина. И двете устройства работят с батерии и не се нуждаят от допълнително захранване.
Цена: 415,00 лв.без ДДС
 
LW S12B/R-3, Безжичен ултразвуков нивомер, max 3m LW S12B/R-3, Безжичен ултразвуков нивомер, max 3m
Кат № LWS12B/R-3. Нивомер-комплект от ултразвукова сонда (сензор) и преносим приемник (дисплей) за непрекъснат мониторинг на нивото на течности в резервоари, цистерни и други вместимости с максимална височина 3 метра. Сондата непрекъснато измерва нивото и го придава по безжичен път на разстояние до 400 m на приемника. И двете устройства работят с батерии и не се нуждаят от допълнително захранване. Доставя се в комплект сонда с трансмитер, приемник, батерии и ръководство за работа.
Цена: 615,00 лв.без ДДС
 
LW S12B/R-5, Безжичен ултразвуков нивомер, max 5m LW S12B/R-5, Безжичен ултразвуков нивомер, max 5m
Кат № LWS12B/R-5. Нивомер-комплект от ултразвукова сонда (сензор) и преносим приемник (дисплей) за непрекъснат мониторинг на нивото на течности в резервоари, цистерни и други вместимости с максимална височина 5 метра. Сондата непрекъснато измерва нивото и го придава по безжичен път на разстояние до 400 m на приемника. И двете устройства работят с батерии и не се нуждаят от допълнително захранване. Доставя се в комплект сонда с трансмитер, приемник, батерии и ръководство за работа.
Цена: 700,00 лв.без ДДС
 
LW BLE-C, Безжичен капацитивен нивомер LW BLE-C, Безжичен капацитивен нивомер
Кат № LW BLE-C. Комплект от безжична Bluetooth капацитивна сонда за непрекъснат мониторинг на нивото на течности в резервоари, цистерни и други вместимости . Сондата непрекъснато измерва нивото и го придава по безжичен път на разстояние до 50 m на смарт устройство чрез Bluetooth. Обхватът на сондата е до 10m височина. Сондата работи с батерии и не се нужда от допълнително захранване. Доставя се с измервателни кабели (5m), батерия и ръководство за работа.
Цена: 260,00 лв.без ДДС
 
EcoMeter, Безжичен ултразвуков нивомер за горива EcoMeter, Безжичен ултразвуков нивомер за горива
Кат № EcoMeterБезжична ултразвукова система за измерване нивото в резервоари за нафта, мазут, маслени бои и др.. Състои се от ултразвуков датчик/нивомер и приемник/дисплей. Ултразвуковият нивомер (захранва се с батерии) измерва безконтактно нивото в резервоара и го изпраща по безжичен път на приемника. Приемникът се захранва от мрежата посредством адаптер и може да приема сигнала от нивомера на разстояние до 150 метра. Подходящ както за домашно, така и за индустриално използване. Доставя се заедно с батерии, захранващ адаптер, инсталационен адаптер с резба и ръководство за работа.
Цена: 420,00 лв.без ДДС
 
EcoMeter S, Безжичен ултразвуков нивомер за вода EcoMeter S, Безжичен ултразвуков нивомер за вода
Кат № EcoMeter S. Безжична ултразвукова система за измерване нивото на вода в цистерни и резервоари. Състои се от ултразвуков датчик/нивомер и приемник/дисплей. Ултразвуковият нивомер (захранва се с батерии) измерва безконтактно нивото в резервоара и го изпраща по безжичен път на приемника. Приемникът се захранва от мрежата посредством адаптер и може да приема сигнала от нивомера на разстояние до 150 метра. Подходящ както за домашно, така и за индустриално използване. Доставя се заедно с батерии, захранващ адаптер, инсталационен адаптер с резба и ръководство за работа.
Цена: 420,00 лв.без ДДС
 
EcoFrog, Безжичен ултразвуков нивомер с WIFI модем EcoFrog, Безжичен ултразвуков нивомер с WIFI модем
Кат № EcoFrog. Ултразвуков нивомер за ниво на резервоари/цистерни с WIFI модем и безплатно WebApp приложение. Измерва редовно нивото на вашия резервоар на всеки 6 часа и предава данните от измерванията веднъж на ден чрез WiFi рутер до облачен сървър на данни. След това вашите данни се показват безплатно на уеб портал (Web App), вкл. мобилни устройства, например смартфони. Може да се използва и на открито. Прилага се при резервоари за мазут, отработени масла, дизел, вода и др. Доставя се предварително конфигуриран за вашия резервоар.
Цена: 450,00 лв.без ДДС
 
DFT-110, Ултразвуков нивомер за варели и бидони DFT-110, Ултразвуков нивомер за варели и бидони
Кат № DFT-110Безконтактен ултразвуков уред с екран за непрекъснато измерване на нивото на течности във вертикално поставени варели със следния обем 15 галона, 30 галона, 55 галона, 57 литра, 114 литра, 208 литра. Резолюция на дисплея: 0,5 галона или 1 литър и точност: ± 2,5% при 55 галона / 208 литра варели. Предупреждение за ниско ниво. Лесен за инсталиране в стандартни 2" NPT или ¾" NPS отвори. Химична съвместимост с голямо разнообразие от носители като вода и водни разтвори, моторни масла, хидравлични течности и дизелово гориво. Не може да се използва за бензин или други лесно летливи течности.
Цена: 460,00 лв.без ДДС
 
NAVISONIC A11, Ултразвукова сонда за ниво (0,15 – 2,5m) NAVISONIC A11, Ултразвукова сонда за ниво (0,15 – 2,5m)
Кат № NAVISONIC A11/50Z. Ултразвукова сонда за непрекъснато измерване ниво на течности. Обхват за течности от 0,15m до 2,5m. Аналогов текущ изход 4-20mA. Захранващо напрежение 15 - 28 Vdc. Може да се използва за измерване на нивото на всички видове течности в резервоари, съдове, отворени и затворени канали, силози, за регулиране на помпи във водните колектори и др. Доставя се с кабел за свързване към контролер с дължина 3 m.
Цена: 930,00 лв.без ДДС
 
NAVISONIC A12, Ултразвукова сонда за ниво (0,25 - 6m) NAVISONIC A12, Ултразвукова сонда за ниво (0,25 - 6m)
Кат № NAVISONIC A12/50Z. Ултразвукова сонда за непрекъснато измерване ниво на течности и насипни материали. Обхват за течности от 0,25m до 6m и за насипни материали от 0,30m до 3m. Аналогов текущ изход 4-20mA. Захранващо напрежение 15 - 28 Vdc. Може да се използва за измерване на нивото на всички видове течности в резервоари, съдове, отворени и затворени канали, силози, за регулиране на помпи във водните колектори и др. Доставя се с кабел за свързване към контролер с дължина 3 m.
Цена: 1 075,00 лв.без ДДС
 
NAVICAP A11, Капацитивна сонда за ниво (0,1 – 8m) NAVICAP A11, Капацитивна сонда за ниво (0,1 – 8m)
Кат № NAVICAP A11. Капацитивна сонда за непрекъснато измерване ниво на течности. Обхват за течности от 0,1m до 8m. Аналогов текущ изход 4-20mA. Захранващо напрежение 10,5 - 30 Vdc. Може да се използва за измерване на нивото на всички видове течности в резервоари, съдове, отворени и затворени канали, за регулиране на помпи във водните колектори и др. Доставя се заедно с измервателен кабел с дължина 8m и кабел за свързване към контролер с дължина 3 m.
Цена: 440,00 лв.без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttp://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Elmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.com/site/https://www.msr.ch/en/http://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plussensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comYHequipmenthttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG