за Индустрията » Нивомери

Мониторингът на нивото на течностите в резермоари, контейнери, басейни, реки и др. понякога може да се окаже жизненоважно за опазване на околната среда и защитата на общностите. С данните за нивото на водата в реките например можем да получим по-добро разбиране за промените в околната среда, да осигурим ранно предупреждение и да предприемем действия, когато е необходимо бързо вземане на решения.
LW C10, Капацитивен нивомер LW C10, Капацитивен нивомер
Кат № LW C10. Капацитивен измервател на нивото на вода и водни разтвори в резервоари, контейнери и пр. Захранване с батерии. Монтаж върху пластмаса, метал или зидария. Измерва нивото без механични подвижни части. Доставя се в комплект с измервател, 5 m измервателен кабел, 5 m свързващ кабел, батерии и ръководство за работа.
Цена: 125,27 € без ДДС
 
LW C12, Безжичен капацитивен нивомер LW C12, Безжичен капацитивен нивомер
Кат № LWC12-B. Комплект от капацитивна сонда и преносим приемник за непрекъснат мониторинг на нивото на течности в резервоари, цистерни и други вместимости. Сондата непрекъснато измерва нивото и го придава по безжичен път на разстояние до 400 m на приемника. Обхватът на сондата е до 10 m височина. И двете устройства работят с батерии и не се нуждаят от допълнително захранване.
Цена: 207,08 € без ДДС
 
LW BLE-C, Безжичен капацитивен нивомер LW BLE-C, Безжичен капацитивен нивомер
Кат № LW BLE-C. Комплект от безжична Bluetooth капацитивна сонда за непрекъснат мониторинг на нивото на течности в резервоари, цистерни и други вместимости . Сондата непрекъснато измерва нивото и го придава по безжичен път на разстояние до 50 m на смарт устройство чрез Bluetooth. Обхватът на сондата е до 10m височина. Сондата работи с батерии и не се нужда от допълнително захранване. Доставя се с измервателни кабели (5m), батерия и ръководство за работа.
Цена: 161,06 € без ДДС
 
LW S12, Безжичен ултразвуков нивомер LW S12, Безжичен ултразвуков нивомер
Кат № LWS12. Комплект от ултразвукова сонда и преносим приемник за непрекъснат мониторинг на нивото на течности в резервоари, цистерни и други вместимости. Сондата непрекъснато измерва нивото и го придава по безжичен път на разстояние до 400 m на приемника. Височината на резервоарите е до 5,5 m в зависимост от модела на сондата. И двете устройства работят с батерии и не се нуждаят от допълнително захранване. Доставя се в комплект сонда, приемник, батерии и ръководство за работа.
Цена: 219,86 € без ДДС
 
EcoMeter, Безжичен ултразвуков нивомер за горива EcoMeter, Безжичен ултразвуков нивомер за горива
Кат № EcoMeterБезжична ултразвукова система за измерване нивото в резервоари за нафта, мазут, маслени бои и др.. Състои се от ултразвуков датчик/нивомер и приемник/дисплей. Ултразвуковият нивомер (захранва се с батерии) измерва безконтактно нивото в резервоара и го изпраща по безжичен път на приемника. Приемникът се захранва от мрежата посредством адаптер и може да приема сигнала от нивомера на разстояние до 150 метра. Подходящ както за домашно, така и за индустриално използване. Доставя се заедно с батерии, захранващ адаптер, инсталационен адаптер с резба и ръководство за работа.
Цена: 209,63 € без ДДС
 
EcoMeter S, Безжичен ултразвуков нивомер за вода EcoMeter S, Безжичен ултразвуков нивомер за вода
Кат № EcoMeter S. Безжична ултразвукова система за измерване нивото на вода в цистерни и резервоари. Състои се от ултразвуков датчик/нивомер и приемник/дисплей. Ултразвуковият нивомер (захранва се с батерии) измерва безконтактно нивото в резервоара и го изпраща по безжичен път на приемника. Приемникът се захранва от мрежата посредством адаптер и може да приема сигнала от нивомера на разстояние до 150 метра. Подходящ както за домашно, така и за индустриално използване. Доставя се заедно с батерии, захранващ адаптер, инсталационен адаптер с резба и ръководство за работа.
Цена: 209,63 € без ДДС
 
DFT-110, Ултразвуков нивомер за варели и бидони DFT-110, Ултразвуков нивомер за варели и бидони
Кат № DFT-110Безконтактен ултразвуков уред с екран за непрекъснато измерване на нивото на течности във вертикално поставени варели със следния обем 15 галона, 30 галона, 55 галона, 57 литра, 114 литра, 208 литра. Резолюция на дисплея: 0,5 галона или 1 литър и точност: ± 2,5% при 55 галона / 208 литра варели. Предупреждение за ниско ниво. Лесен за инсталиране в стандартни 2" NPT или ¾" NPS отвори. Химична съвместимост с голямо разнообразие от носители като вода и водни разтвори, моторни масла, хидравлични течности и дизелово гориво. Не може да се използва за бензин или други лесно летливи течности.
Цена: 230,10 € без ДДС
 
NAVISONIC A11, Ултразвукова сонда за ниво (0,15 – 2,5m) NAVISONIC A11, Ултразвукова сонда за ниво (0,15 – 2,5m)
Кат № NAVISONIC A11/50Z. Ултразвукова сонда за непрекъснато измерване ниво на течности. Обхват за течности от 0,15m до 2,5m. Аналогов текущ изход 4-20mA. Захранващо напрежение 15 - 28 Vdc. Може да се използва за измерване на нивото на всички видове течности в резервоари, съдове, отворени и затворени канали, силози, за регулиране на помпи във водните колектори и др. Доставя се с кабел за свързване към контролер с дължина 3 m.
Цена: 465,28 € без ДДС
 
NAVISONIC A12, Ултразвукова сонда за ниво (0,25 - 6m) NAVISONIC A12, Ултразвукова сонда за ниво (0,25 - 6m)
Кат № NAVISONIC A12/50Z. Ултразвукова сонда за непрекъснато измерване ниво на течности и насипни материали. Обхват за течности от 0,25m до 6m и за насипни материали от 0,30m до 3m. Аналогов текущ изход 4-20mA. Захранващо напрежение 15 - 28 Vdc. Може да се използва за измерване на нивото на всички видове течности в резервоари, съдове, отворени и затворени канали, силози, за регулиране на помпи във водните колектори и др. Доставя се с кабел за свързване към контролер с дължина 3 m.
Цена: 536,86 € без ДДС
 
NAVICAP A11, Капацитивна сонда за ниво (0,1 – 8m) NAVICAP A11, Капацитивна сонда за ниво (0,1 – 8m)
Кат № NAVICAP A11. Капацитивна сонда за непрекъснато измерване ниво на течности. Обхват за течности от 0,1m до 8m. Аналогов текущ изход 4-20mA. Захранващо напрежение 10,5 - 30 Vdc. Може да се използва за измерване на нивото на всички видове течности в резервоари, съдове, отворени и затворени канали, за регулиране на помпи във водните колектори и др. Доставя се заедно с измервателен кабел с дължина 8m и кабел за свързване към контролер с дължина 3 m.
Цена: 219,86 € без ДДС
 
MD 10, Нивомер-контролер MD 10, Нивомер-контролер
Кат № MD10. Контролер за непрекъснато измерване и контролирана нивото на течности. Три релейни изходи. Стандартен вход за нивомирни сонди с аналогов изход 4-20 mA или 0-10 V и вградено захранване на външните сонди. 8-цифров LCD дисплей с опции за показване на нивото в литри, килограми или проценти. Захранване на контролера: 24 V DC или 230 VAC. Доставя се без устройство за захранване.
Цена: 204,52 € без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttp://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Elmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/http://www.kimo.fr/?lang=enhttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.com/site/https://www.msr.ch/en/http://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plussensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comYHequipmenthttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG