за Излъчванията » Радон-мониторинг

Радонът е естествен радиоактивен газ и присъства в природата, независимо от човешката дейност. Той се образува при разпадането на урана в почвата, скалите и водата, откъдето постъпва във въздуха. Радонът бързо се разпада на радиоактивни частици, които се отлагат по прашинките, носещи се във въздуха, вдишват се и така се отлагат по дихателните пътища и белите дробове. Опасността за здравето на човека се дължи на тези радиоактивни разпадни продукти. Единственият начин да се установят повишени концентрации на радон е чрез измерване.
Уред за измерване концентрацията на радон Уред за измерване концентрацията на радон
Кат № PSE-Airthings HOME. Ръчен преносим измервател и регистратор на радон във въздуха. Възможност за продължително наблюдение (мониторинг) и изчисляване на средните съотношения за ден или за седмица и определяне на кумулативната стойност за цялата година.
Цена: 266,00 EUR без ДДС
 
Уред за измерване концентрацията на радон Уред за измерване концентрацията на радон
Кат № Corentium HOME. Ръчен преносим детектор и монитор на радон във въздуха. Възможност за продължително наблюдение (мониторинг) и изчисляване на средните съотношения за ден или за седмица и определяне на кумулативната стойност за цялата година.
Цена: 350,00 EUR без ДДС
 
Безжичен уред за концентрацията на радон Безжичен уред за концентрацията на радон
Кат № Corentium PLUS. Преносим уред за измерване на концентрацията на радон (радон-монитор) с възможност за краткотрайно и дълготрайно наблюдение (мониторинг). Безжичен интерфейс за прехвърляне на измерените данни към компютър. Възможност за измерване в продължение на 80 седмици. Доставя се в куфар, заедно със софтуер (СД), USB кабел и документация.
Цена: 1 572,00 EUR без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttp://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Elmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/http://www.kimo.fr/?lang=enhttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.com/site/https://www.msr.ch/en/http://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plussensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comYHequipmenthttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG