за Водата » Активност на водата (Aw)

Преносими и лабораторни апарати за измерване активност на водата. Активността на водата изразява отношението на парциалното налягане на парите на водата над повърхността на продукта спрямо парциалното налягане на водните пари над чистата вода при една и съща температура. Активността на водата (aw) е решаващ фактор по отношение на качеството на хранителните продукти. Тя влияе на растежа и развитието на микроорганизмите, срока на годност, безопасността, текстурата, вкуса и аромата на храните. "Активността на водата" (водна активност, water activity), а не "съдържанието на вода" (water content, съдържанието на вода) определя стабилността и безопасността на хранителните продукти.
PawKit, Апарат за активност на водата Aw PawKit, Апарат за активност на водата Aw
Кат № 40515. Преносим апарат за измерване активност на водата, aW. Обхват на измерване от 0,00 до 0,92 aW. с точност ±0,02 aw. Тежи само 115 g. Незаменим помощник на мениджърите по качество и контролните органи. Използва същата измервателна чашка, както и лабораторните апарати – 15 ml. Доставя се в транспортно куфарче заедно с 10 бр. измервателни чашки, 3 бр. резервни филтри, 1 измервателна чашка от неръждаема стомана, ампули със стандартни разтвори за калибриране, комплект за почистване и ръководство за работа.
Цена: 2 807,00 € без ДДС
 
AquaLab Pre Dewpoint, Апарат за активност на водата Aw AquaLab Pre Dewpoint, Апарат за активност на водата Aw
Кат № 40412. Лабораторен уред за измерване на активността на водата (water activity, aW). Измерването се извършва в рамките на 5 минути. Измервателен блок със сензор тип „точка на оросяване“. Обхват на измерване от 0,05 до 1,00 aW. Точност на измерването ±0.01 aw. Лесен за употреба без да е необходимо специално обучение и квалификация. Доставя се със всичко необходимо за незабавно започване на работа.
Цена: 5 521,96 € без ДДС
 
AquaLab Pre Volitals, Апарат за активност на водата, Aw AquaLab Pre Volitals, Апарат за активност на водата, Aw
Кат № 40413. Лабораторен уред за измерване на активността на водата (water activity, aW). Измерването се извършва в рамките на 5 минути. Измервателен блок със капацитивен сензор за проби съдържащи летливи компоненти като алкохоли, пропилен гликол и други. Обхват на измерване от 0,05 до 0,95 aW. Точност на измерването ±0.015 aw. Лесен за употреба без да е необходимо специално обучение и квалификация. Доставя се със всичко необходимо за незабавно започване на работа.
Цена: 5 521,96 € без ДДС
 
AquaLab 4TE, Апарат за активност на водата, Aw AquaLab 4TE, Апарат за активност на водата, Aw
Кат № 40530. Лабораторен уред за измерване на активността на водата (water activity, aW). Измерването се извършва в рамките на 5 минути при температурно контролирани условия. Лесен за употреба, без да е необходимо специално обучение и квалификация. Точност на измерването ± 0.003 aW. Доставя се с всичко необходимо за незабавно започване на работа.
Цена: 9 875,61 € без ДДС
 
AquaLab 4TEV, Апарат за активност на водата, Aw AquaLab 4TEV, Апарат за активност на водата, Aw
Кат № 40532. Лабораторен апарат за измерване на активността на водата (water activity, aW), включително на продукти, които съдържат голямо количество летливи компоненти, такива като пропилен гликол и етанол. Измерването се извършва в рамките на 5 минути при температурно контролирани условия. Лесен за употреба, без да е необходимо специално обучение и квалификация. Точност на измерването ± 0.003 aW. Доставя се с всичко необходимо за незабавно започване на работа.
Цена: 11 074,59 € без ДДС
 
RH2-Aw, Преносим уред за активност на водата RH2-Aw, Преносим уред за активност на водата
Кат № 12005_13700_13741Прецизен преносим уред за измерване активност на водата. Обхват от 0,03 до 0,98 aW. Възможност за допълнителни измервания на температура (0 ~ 50°C), относителна влажност (0 ~ 100% RH), температура на точка на оросяване (-55°C ~ 60°C), абсолютна влажност (0 ~ 130 g/m³) и равновесно съдържание на влага (2 ~ 30%). Функция за задържане, вътрешна памет за 10000 измервания. Доставя се в куфарче заедно с измервателна камера със свързващ кабел, комплект от сертифицирани ампули за калибриране, заводски сертификат за калибриране и ръководство за работа.
Цена: 1 347,26 € без ДДС
 
WA-160A, Преносим апарат за активност на водата WA-160A, Преносим апарат за активност на водата
Кат № WA-160AПреносим уред за измерване активност на водата. Обхват на измерване от 0 до 1,00 aW с точност 0,02aW. Подходящ както за полеви, така и за лабораторни приложения. Време за измерване около 5 минути. Доставя се в куфарче, заедно с измервателна чашка, батерии и ръководство за работа.
Цена: 792,51 € без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttp://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Elmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/http://www.kimo.fr/?lang=enhttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.com/site/https://www.msr.ch/en/http://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plussensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comYHequipmenthttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG