за Водата » Активност на водата (Aw)

Преносими и лабораторни апарати за измерване активност на водата. Активността на водата изразява отношението на парциалното налягане на парите на водата над повърхността на продукта спрямо парциалното налягане на водните пари над чистата вода при една и съща температура. Активността на водата (aw) е решаващ фактор по отношение на качеството на хранителните продукти. Тя влияе на растежа и развитието на микроорганизмите, срока на годност, безопасността, текстурата, вкуса и аромата на храните. "Активността на водата" (водна активност, water activity), а не "съдържанието на вода" (water content, съдържанието на вода) определя стабилността и безопасността на хранителните продукти.
Апарат за Aw, PawKit Апарат за Aw, PawKit
Кат № 40515Портативен апарат за измерване активност на водата, aW. Тежи само 115 g и има точност ± 0,02 aw. Незаменим помощник на мениджърите по качество и контролните органи. Използва същата измервателна кювета както и лабораторните апарати.
Цена: 2 396,00 USD без ДДС
 
Апарат за Aw, AquaLab Pre Dewpoint Апарат за Aw, AquaLab Pre Dewpoint
Кат № 40412Лабораторен уред за измерване на активността на водата (water activity, aW). Измерването се извършва в рамките на 5 минути. Измервателен блок със сензор тип „точка на оросяване“. Обхват на измерване от 0,05 до 1,00 aW. Точност на измерването ±0.01 aw. Лесен за употреба без да е необходимо специално обучение и квалификация. Доставя се със всичко необходимо за незабавно започване на работа.
Цена: 5 313,00 USD без ДДС
 
Апарат за Aw, AquaLab Pre Volitals Апарат за Aw, AquaLab Pre Volitals
Кат № 40413Лабораторен уред за измерване на активността на водата (water activity, aW). Измерването се извършва в рамките на 5 минути. Измервателен блок със капацитивен сензор за проби съдържащи летливи компоненти като алкохоли, пропилен гликол и други. Обхват на измерване от 0,05 до 0,95 aW. Точност на измерването ±0.015 aw. Лесен за употреба без да е необходимо специално обучение и квалификация. Доставя се със всичко необходимо за незабавно започване на работа.
Цена: 5 313,00 USD без ДДС
 
Апарат за Aw, AquaLab 4TE Апарат за Aw, AquaLab 4TE
Кат № 40530Лабораторен апарат за измерване на активността на водата (water activity, aW). Измерването се извършва в рамките на 5 минути при температурно контролирани условия. Лесен за употреба без да е необходимо специално обучение и квалификация. Точност на измерването ± 0.003 aW.
Цена: 9 426,00 USD без ДДС
 
Апарат за Aw, AquaLab 4TEV Апарат за Aw, AquaLab 4TEV
Кат № 40532Лабораторен апарат за измерване активността на водата на продукти, които съдържат голямо количество летливи компоненти, такива като пропилен гликол и етанол. Измерването се извършва в рамките на 5 минути при температурно контролирани условия. Лесен за употреба без да е необходимо специално обучение и квалификация. Точност на измерването ± 0.003 aW.
Цена: 10 560,00 USD без ДДС
 
Пластмасови чашки и капаци за AquaLab Пластмасови чашки и капаци за AquaLab
Кат № 40106-12Комплект от 12 броя пластмасови чашки и капаци за измерване на водна активност. Използват се от всички уреди за измерване на активност на водата, в това число AquaLab Series 4 (4TE, 4TEV, 4 DUO), Series 3 (всички версии), CX-2, WP4, WP4C, Pawkit, AquaLab Lite и AquaSorp IG.
Цена: 6,14 EUR без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttp://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Elmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/http://www.kimo.fr/?lang=enhttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.com/site/http://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plussensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comYHequipmenthttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG