за Водата » Тестери

HI-3811, Тест-кит за алкалност HI-3811, Тест-кит за алкалност
Кат № HI3811. Преносим и лабораторен тест-кит за алкалност на модата. Използва метода на титруването. Обхват от 0 до 100 mg/L). Доставя се заедно с 10 ml фенолфталеинов индикатор, 10 ml бромофенолов син индикатор, 120 ml алкален титрант, 10 ml калибриран съд, 50 ml калибриран съд, калибрирана спринцовка с накрайник
Цена: 195,00 лв.без ДДС
 
Titrant-F1, Тестер за твърдост на водата, ºF Titrant-F1, Тестер за твърдост на водата, ºF
Кат № Titrant-F1. Тестер за изпитване на твърдост на водата, който позволява лесно и бързо определяне на общата твърдост на водата във френски градуси (°F). Реагентът е достатъчен, за да се направят тестове отговарящи на около 400 капки. Особено подходящ за приложение в селското стопанство. При средна твърдост на водата от 10 °F (100 ppm) ще можете да направите 40 теста на водата. Доставя се заедно с 1 бр. мензура, 1 бр. капкомер с реагент и инструкция за работа на български език.
Цена: 20,00 лв.без ДДС
 
Titrant-F2, Тестер за твърдост на водата, ºF Titrant-F2, Тестер за твърдост на водата, ºF
Кат № Titrant-F2. Тестер за изпитване на твърдост на водата, който позволява лесно и бързо определяне на общата твърдост на водата във френски градуси (°F). Реагентът е достатъчен, за да се направят тестове отговарящи на около 400 капки. Особено подходящ за приложение в селското стопанство. При средна твърдост на водата от 10 °F (100 ppm) ще можете да направите 40 теста на водата. Доставя се заедно с 1 бр. мензура, 2 бр. капкомер с реагент и инструкция за работа на български език.
Цена: 30,00 лв.без ДДС
 
Titrant-D1, Тестер за твърдост на водата, ºD Titrant-D1, Тестер за твърдост на водата, ºD
Кат № Titrant-D1. Тестер за изпитване на твърдост на водата, който позволява лесно и бързо определяне на общата твърдост на водата в немски градуси (°dH). Доставя се заедно с 15 ml реагент, който е достатъчен, за да се направят тестове за приблизително 500od немски градуса. При средна твърдост на водата от 5od, с една опаковка ще могат да се извършат около 100 теста. Доставя се заедно с 1 бр. мензура, 1 бр. капкомер с реагент и инструкция за работа на български език.
Цена: 20,00 лв.без ДДС
 
TEST-T, Тестер за твърдост на водата, ºD TEST-T, Тестер за твърдост на водата, ºD
Кат № TEST-T. Тестер за изпитване на твърдост на водата, който позволява лесно и бързо определяне на общата твърдост на водата в немски градуси (ºD). Доставя се заедно с 15 ml реагент, който е достатъчен, за да се направят тестове за приблизително 500 немски градуса. При средна твърдост на водата от 5ºD с една опаковка ще могат да се извършат около 100 теста. Доставя се заедно с 1 бр. мензура, 1 бр. капкомер с реагент и инструкция за работа на български език.
Цена: 25,00 лв.без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttp://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Elmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.com/site/https://www.msr.ch/en/http://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plussensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comYHequipmenthttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG