за Водата » Йонометрия (ISE)

Уреди, апарати и йоноселективни електроди за измерване активността на определен вид катиони или аниони в разтвори. Йонометрията е метод за определяне съдържанието на йони, т.е. за анализ на концентрацията на йонни разтвори. Областта на приложение на йоноселективните електроди се наричат йонометрия.
Йон-метър, едноканален, NT1-IM Йон-метър, едноканален, NT1-IM
Кат № NT1-IMКомпактен едноканален йон-селективен измервател за включване към РС и лаптоп. Предназначен за анализ с помощта на йон-селективни електроди и рН. Иновативна технология. Комуникация с компютър през USB порт и специализиран софтуер. Постоянен контрол на измерването и персонализиране на калибрирането от 1 до 5 точки. Лек и преносим. Идеален както за неопитни потребители, така и за най-взискателните. Доставя се със софтуер и USB интерфейсен кабел.
Цена: 310,00 EUR без ДДС
 
Йон-метър, двуканален, NT2-IM Йон-метър, двуканален, NT2-IM
Кат № NT2IMКомпактен двуканален йон-селективен измервател за РС и лаптоп. Предназначен за анализ с помощта на йон-селективни електроди и рН. Иновативна технология. Комуникация с компютър през USB порт и специализиран софтуер за компютър. Постоянен контрол на измерването и персонализиране на калибрирането от 1 до 5 точки. Лек и преносим. Идеален както за неопитни потребители, така и за най-взискателните. Доставя се със софтуер и USB интерфейсен кабел.
Цена: 350,00 EUR без ДДС
 
Комбинирани йон-селективни електроди, Combi ION Комбинирани йон-селективни електроди, Combi ION
Кат № Comni IONКласически йон-селективни електроди, включващи един йон-селективен електрод и един сравнителен електрод (и двата в твърдо състояние). Идеални за бързо и точно измерване на йонни видове във водни разтвори. Снабдени са със стандартен BNC конектор. Съвместими са всички NT ION метри или еквиваленти на тях pH/mV‐измерватели с резолюция 0.1mV.
Цена: 295,00 EUR без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttp://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Elmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/http://www.kimo.fr/?lang=enhttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.com/site/https://www.msr.ch/en/http://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plussensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comYHequipmenthttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG