за Водата » Йонометрия (ISE)

Уреди, апарати и йоноселективни електроди за измерване активността на определен вид катиони или аниони в разтвори. Йонометрията е метод за определяне съдържанието на йони, т.е. за анализ на концентрацията на йонни разтвори. Областта на приложение на йоноселективните електроди се наричат йонометрия.
CPI-505, Лабораторен ISE/рН/mV/T-Метър CPI-505, Лабораторен ISE/рН/mV/T-Метър
Кат № CPI505. Лабораторен уред за измерване на концентрация на йони (ISE), рН, редокс потенциал (ORP) и температура (T). Измерва концентрацията на йони в pX, g/l, M/l или ppm. BNC 50 стандартен конектор за включване на йон-селективни електроди (ISE). Захранва се с 12V адаптер. Голям и лесен за четене екран. Вътрешна памет за 4000 измервания. Автоматично калибриране на рН в 1, 2, 3, 4 или 5 точки. USB изход за свързване с PC. Отговаря на GLP изискванията. Доставя се заедно със захранващ адаптер, температурна сонда, EPS-1 стъклен електрод, кабел за свързване с компютър и софтуер.
Цена: 512,00 € без ДДС
 
ECI-01, Йон-селективен електрод за хлорни йони ECI-01, Йон-селективен електрод за хлорни йони
Кат № ECI-01. Полуклетъчен йон-селективен електрод за определяне на концентрацията (активността) на хлорните йони във водни разтвори. Обхват на измерване от 5.10-5 до 1 mol/l Cl- (1,8 ~ 35500 ppm Cl-. Не може да работи самостоятелно, а само с референтен електрод. Може да се използва в лабораторни условия или за непрекъснати промишлени измервания. Доставя се с кабел 1 m и BNC 50 конектор.
Цена: 179,00 € без ДДС
 
Йон-метър, двуканален, NT2-IM Йон-метър, двуканален, NT2-IM
Кат № NT2IM. Компактен двуканален йон-селективен измервател за РС и лаптоп. Предназначен за анализ с помощта на йон-селективни електроди и рН. Иновативна технология. Комуникация с компютър през USB порт и специализиран софтуер за компютър. Постоянен контрол на измерването и персонализиране на калибрирането от 1 до 5 точки. Лек и преносим. Идеален както за неопитни потребители, така и за най-взискателните. Доставя се със софтуер и USB интерфейсен кабел.
Цена: 390,00 € без ДДС
 
Single ION, Единични йон-селективни електроди Single ION, Единични йон-селективни електроди
Кат № Single ION. Единични йон-селективни електроди (ISE) с пластмасово тяло. Идеални за бързо и точно измерване на йонни видове във водни разтвори. Изискват отделен референтен електрод. Снабдени са със стандартен BNC конектор. Съвместими са с всички NT ION метри или еквиваленти на тях pH/mV‐метри с резолюция 0.1mV.
Цена: 0,00 € без ДДС
 
Mini ION, Миниатюрни йон-селективни електроди Mini ION, Миниатюрни йон-селективни електроди
Кат № Mini-ION. Миниатюрни йон-селективни електроди (ISE) с пластмасово тяло и позлатен контактор. Идеални за бързо и точно измерване на йонни видове в малки проби от водни разтвори. Изискват отделен референтен електрод. Снабдени са със стандартен BNC конектор. Съвместими са с всички NT ION метри или еквиваленти на тях pH/mV‐метри с резолюция 0.1mV.
Цена: 0,00 € без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttp://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Elmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/http://www.kimo.fr/?lang=enhttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.com/site/https://www.msr.ch/en/http://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plussensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comYHequipmenthttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG