за Индустрията » Скорост на звука

В този раздел са включени уреди за определяне на скоростта на звука в различни твърди материали като метали, пластмаса, дърво, гума и други твърди и меки материали. Тези уреди са идеални за измерване на скоростта на звука в неизвестен материал или за оценка на хомогенността на материали и компоненти с известна дебелина. Тези измерватели могат да се използват като икономически ефективни инструменти за определяне на типовете материали като цяло, а в леярската промишленост за определяне на типовете чугун. В този случай измерванията на скоростта на звука се получават въз основа на дебелината на материала или детайла.
AT-140H, Скорост на ултразвук в твърди материали AT-140H, Скорост на ултразвук в твърди материали
Кат № AT140H. Преносим уред за измерване скорост на ултра звук в метали, пластмаси и други твърди хомогенни материали. Обхват на измерване от 500 до 9000 m/s. Еднакво подходящ за индустриални, лабораторни и изследователски приложения. Доставя се в куфарче заедно батерия и ръководство за работа.
Цена: 430,00 лв.без ДДС
 
AT-140S, Скорост на ултразвук в дърво, гума AT-140S, Скорост на ултразвук в дърво, гума
Кат № AT140SПреносим уред за измерване скорост на ултра звук в дърво, гума и други меки хомогенни материали. Обхват на измерване от 500 до 9000 m/s. Еднакво подходящ за индустриални, лабораторни и изследователски приложения. Доставя се в куфарче заедно батерия и ръководство за работа.
Цена: 585,00 лв.без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttp://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Elmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.com/site/https://www.msr.ch/en/http://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plussensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comYHequipmenthttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG