Смарт продукти

В този раздел ще намерите различни интелигентни материали и продукти. В повечето случаи това са материали с едно или повече свойства, които могат да бъдат променени значително по контролиран начин от външни влияния, като напр. стрес, температура, влага, рН, електрически или магнитни полета, светлина или химически съединения. Интелигентните материали са в основата на множество приложения, включително сензори и задвижващи механизми, или изкуствени мускули, особено като електрически активирани полимери. Термините, използвани за описание на интелигентни материали, включват материал с форма на памет (SMM) технология (SMT) и пр.
Универсален термо-пластичен материал, СмартПласт Универсален термо-пластичен материал, СмартПласт
Кат № СмартПластСмарт полимер, с голямо приложение при изработването на макети и прототипи. Този полимер има всички характеристики на един "инженеринг" материал, който лесно се формова при 62°C. Загряването до тази температура може да стане с топла вода или сешоар, а формоването дори ръчно (като пластилин). Доставя се опаковки от по 100 g.
Цена: 10,23 EUR без ДДС
 
BD5A Лазер с две кръстосани линии BD5A Лазер с две кръстосани линии
Кат № 3510205151. Устройство за две кръстосани лазерни линии, поставени под прав ъгъл помежду си. Интегрирана функция за самонивелиране и автоматично компенсиране на неравностите на земята, така че хоризонталните и вертикалните линии да формират перфектно подравнен лазерен кръст. Възможност за превключване от кръстосана линия към проекция на отделна линия, за да проектирате само хоризонтална или са вертикална линия. Интегрирана функция за накланяне при работа например на стълбища. Доставя се заедно с батерии мултифункционален държател и ръководство за работа.
Цена: 92,03 € без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttp://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Elmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/http://www.kimo.fr/?lang=enhttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.com/site/https://www.msr.ch/en/http://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plussensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comYHequipmenthttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG