за Записване

В този раздел са включени различни устройствата за регистриране на данни - устройства, които измерват и записват данни за определен период от време. Тук ще откриете широк спектър от data logger, които позволяват измерване и натрупване на резултати за дълъг период от време. Тези логери могат да се използват в различни сектори за измерване: звук, температура, влажност, светлина, газ, въздух и много други. Има и стационарни и преносими инструменти. Повечето от нашите регистри се захранват с батерии с дълъг живот. Ако не можете да намерите регистраторите на данни, които търсите, моля свържете се с нас и ние ще ви помогнем да намерите най-доброто решение, което да отговаря на вашите нужди.
на Въглероден диоксид (CO2)
на Въглероден диоксид (CO2)
на Температура
на Температура
на Температура и Влажност
на Температура и Влажност
на Темп., Влажност и Налягане
на Темп., Влажност и Налягане
на Темп., Влажност и Осветеност
на Темп., Влажност и Осветеност
на Ток, Напрежение, Импулси
на Ток, Напрежение, Импулси
на Стерилизация/Пастьоризация
на Стерилизация/Пастьоризация
на Лиофилизация
на Лиофилизация
S-Micro, Мини логер за температура до 140°C S-Micro, Мини логер за температура до 140°C
Кат № TS01SM1 / TS01SM4 / TS01SM3 / TS01SM5. Мини измервател и регистратор на температури от -40°C до 140°C с интегрирани към корпуса температурни сонди с различни дължини (20, 50, 100 или 150 mm). Управлявана със специализиран софтуер и USB четец DiskInterface HS Mini. Потребителски сменяема батерия. Размери на тялото: височина 14 mm и диаметър 17 Ø mm. Размери на сондата: височина по избор 20, 50, 100 или 150 mm и диаметър 3 Ø mm. Вътрешна памет за съхраняване на 20200 измервания. Особено подходящ за контрол на процесите на стерилизация и пастьоризация. Доставя се с избраната от потребителя дължина на сондата, заедно с батерия и сертификат за калибриране.
Цена: 1 950,00 лв.без ДДС
 
TR-71wb, Облачен Wi-Fi и Bluetooth T рекордер TR-71wb, Облачен Wi-Fi и Bluetooth T рекордер
Кат № TR71wb. ТТемпературен data logger за измерване и мониторинг на температура (обхват от -40 до 110°C). Притежаващ всички основни функции на стандартните регистратори на данни възможност за безплатно използване на „облак“ технологиите. За да се извърши автоматично качване на записаните данни на съответния облачен сървър е необходим безжичен достъп до интернет през WiFi мрежа. Оборудван и с Bluetooth, позволяващ директна комуникация със смартфон. Доставя се заедно с батерии, 2 броя външни температурни сонди, регистрационен код за безплатен облак и ръководство за работа.
Цена: 295,00 лв.без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/http://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plushttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipment
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG