Сензори » Go Wireless сензори

Безжичните (wireless) сензори на Vernier комуникират директно с мобилните устройства и LabQuest 2. Не се изисква интерфейс на сензора. Те са здрави, с доказана технология, която е лесна за употреба. Сензорите осигуряват последователни, висококачествени резултати съгласно изискванията за обучение на ученици и студентите.
 GW-PH, Go Wireless pH-електрод GW-PH, Go Wireless pH-електрод
Кат № GW-PH. Безжична компактна система от серията иновативни продукти на Vernier „Go Wireless“, състояща се от рН електрод и безжичен предавател. Препоръчва се за всички класове. Не е необходимо интерфейс. Налице е безплатно приложение за iPad. Go Wireless рН и съвместим с iPad, iPad mini, iPad Air, iPhone, iPod, Android таблети или (Nexus 7, Nexus 10, …) и телефони (Nexus 5, Samsung Galaxy …). Може да работи също с LabQuest 2. Доставя се като комплект за незабавно започване на работа.
Цена: 107,00 USD без ДДС
 
GW-HR, Go Wireless сензор за сърдечния ритъм GW-HR, Go Wireless сензор за сърдечния ритъм
Кат № GW-HR. Безжичен сензор за измерване на сърдечния ритъм при упражнения с ръце. Идеален за непрекъснато наблюдение на сърдечната честота преди, по време и след тренировка или докато човек е неподвижен. Препоръчва се за колежи, гимназии и средни училища.
Цена: 122,00 USD без ДДС
 
GW-ЕHR, Go Wireless сензор за сърдечния ритъм GW-ЕHR, Go Wireless сензор за сърдечния ритъм
Кат № GW-ЕHR. Безжичен сензор за измерване на сърдечния ритъм при упражнения със свободни ръце, например при бягане, колоездене и други физически дейности. Препоръчва се за колежи, гимназии и средни училища.
Цена: 108,00 USD без ДДС
 
GW-TEMP, Go Wireless датчик за температура GW-TEMP, Go Wireless датчик за температура
Кат № GW-TEMP. Иновативен безжичен термометър за общо предназначение. Използва се за дистанционно следене на температурата с мобилно устройство. Препоръчва се за образователни цели. Обхват на измерване от –40 до 125°C. Термометърът е съвместим със следните програми Go Wireless Temp app, Графично приложение за iPad, LabQuest App и следните смарт устройства: iPad, iPad mini, iPad Air, iPhone, iPod touch, LabQuest 2, Android таблети и телефони (Nexus, Samsung и др.). Доставя се заедно USB кабел за зареждане от компютър, ръководство за работа и приложението Go Wireless Temp app.
Цена: 96,00 USD без ДДС
 
GW-EAG, Wireless усилвател за електроди GW-EAG, Wireless усилвател за електроди
Кат № GW-EA. Усилвател за безжично свързване на рН-, ORP-, ISE-електроди на Vernier към мобилни устройства, които са Bluetooth® Smart Ready. Усилвателят е съвместим и с електроди на трети страни, които имат стандартен BNC конектор. Свързва се директно безжично чрез Bluetooth®, като използва безплатните приложения на Vernier за iPad, iPad mini, iPad Air, iPhone, iPod, Android, LabQuest 2 и др. Работи с рН-, ORP-, ISE-електроди. Доставя се заедно с мини USB кабел.
Цена: 94,00 USD без ДДС
 
FPH-BNC, Плосък рН електрод FPH-BNC, Плосък рН електрод
Кат № FPH-BNC. Плосък рН-електрод за измерване на рН. Има плоска стъклена мембрана, вместо стъклено балонче. Прилага се за измервани на влажни повърхности и много малки количества проби, включително полутвърди такива. Препоръчва се за средните училища, гимназии, техникуми, колежи и университети. Доставя се заедно с кабел, BNC конектор, разтвор за съхранение на електрода и ръководство за работа.
Цена: 94,00 USD без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttp://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Elmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/http://www.kimo.fr/?lang=enhttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.com/site/https://www.msr.ch/en/http://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plussensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comYHequipmenthttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG