Сензори » Go Direct сензори

Сензорите Go Direct на Vernier се свързват директно с Chromebook ™, мобилни устройства (iPad®, iPhone®, iPod touch®, Android) или компютри. Те включват USB и безжична връзка. Здрави са, с доказана технология, която е лесна за употреба. Сензорите осигуряват последователни, висококачествени резултати съгласно изискванията за обучение на ученици и студентите.
GDX-3MG, Go Direct 3-осен сензор за магнитно поле GDX-3MG, Go Direct 3-осен сензор за магнитно поле
Кат № GDX-3MG. Три осен сензор за магнитно поле от серията Go Direct сензори. Позволява определянето на величината и посоката на магнитното поле във всяка точка на пространството. Директно се свързва чрез Bluetooth® или чрез USB към вашата платформа. Доставя се заедно с микро USB кабел и вградена акумулаторна батерия.
Цена: 86,00 USD без ДДС
 
GDX-ACC, Go Direct Сензор за ускоряване GDX-ACC, Go Direct Сензор за ускоряване
Кат № GDX-ACC. Сензор за събиране на данните за ускорение плюс висотомер и триосен жироскоп. Свързва се безжично чрез Bluetooth® или кабелно през USB към вашето устройство. Препоръчва се за колежи и гимназии. Безплатен софтуер за събиране на данни. Доставя се заедно с микро USB кабел, подложка за количка, U-скоба за количка, монтажна плоча за цилиндър и ръководство за бърз старт.
Цена: 144,00 USD без ДДС
 
GDX-CCS, Go Direct токова система GDX-CCS, Go Direct токова система
Кат № GDX-CCS. Постоянна токова система, DC захранващ източник, вградена токова сонда, проектирана за използване в електрохимични експерименти. Директно се свързва чрез Bluetooth® или чрез USB към вашата платформа. Доставя се заедно със захранващ адаптер, микро USB кабел и ръководство за работа.
Цена: 93,00 USD без ДДС
 
GDX-COL, Go Direct колориметър GDX-COL, Go Direct колориметър
Кат № GDX-COL. Колориметър от серията GoDirect, с 4-дължини на вълната за измерване абсорбцията или пропускателната способност на течна проба. Свързва се директно безжично чрез Bluetooth® или кабелно през USB към вашата платформа. Препоръчва се за колежи, гимназии и средни училища. Безплатен софтуер за събиране на данни. Доставя заедно с Микро USB кабел и 15 бр. 3.5 mL кювети.
Цена: 167,00 USD без ДДС
 
GDX-CON, Go Direct EC-електрод GDX-CON, Go Direct EC-електрод
Кат № GDX-CON. Иновативна кондуктометрична сонда (ЕС-електрод) за измерване и следене на йонното съдържание на водни разтвори чрез измерване на електрическата проводимост (ЕС). Обхват на измерване от 0 до 20000 μS/cm (0 - 10000 mg/L TDS). Свързва се директно към вашата платформа (компютър, смарт телефон, смарт таблет, LabQuest2 и пр.) безжично чрез Bluetooth® или жично чрез USB порт. Събирането на данни, техният обмен и анализ става с безплатното програмно обезпечение за Chrome™, iOS®, Android™, Windows® и MacOS™ Graphical Analysis™ 4 app. Доставя се заедно с микро USB кабел и ръководство за работа.
Цена: 129,00 USD без ДДС
 
GDX-CUR, Go Direct Сензор за ток GDX-CUR, Go Direct Сензор за ток
Кат № GDX-CURGo Direct Current е предназначен за измерване на токове в ниско напрежение в AC и DC вериги. С обхват от ±1A, този сензор е идеален за използване в повечето кръгове "батерии и крушки". Свързва се безжично чрез Bluetooth® или кабелно през USB към вашата платформа (компютър, Chromebook™ или мобилно устройство). Препоръчва се за колежи и гимназии. Безплатен софтуер за събиране на данни. Доставя се заедно с мини USB кабел и ръководство за бърз старт.
Цена: 100,00 USD без ДДС
 
GDX-FOR, Go Direct Сензор за сила и ускорение GDX-FOR, Go Direct Сензор за сила и ускорение
Кат № GDX-FOR. Сензор за директна сила и ускорение, свързан с триосен акселерометър. Обхват на измерване на силата от ±0,1 N и до ± 50 N. Може да се използва в класната стая или на открито. Директно се свързва чрез Bluetooth® или чрез USB към вашата платформа. Препоръчва се за колежи, гимназии и средни училища. Доставя се заедно с прикачващи накрайници, винт от найлон, помощна щанга, микро USB кабел и ръководство за работа.
Цена: 144,00 USD без ДДС
 
GDX-GP, Go Direct Сензор за налягане GDX-GP, Go Direct Сензор за налягане
Кат № GDX-GP. Сензор за налягане от серията сензори GoDirect. Измерва абсолютното налягане на газове. Свързва се директно безжично чрез Bluetooth® или кабелно през USB към вашата платформа. Препоръчва се за колежи, гимназии и средни училища. Безплатен софтуер за събиране на данни. Доставя се заедно със съединители с конусни клапани (2 бр.), запушалка №5, съединител с вентил (1бр.), запушалка №1, двупосочен вентил, 18-инчова тръба Tygon с конектори Luer Lock, 20 ml спринцовка и блокиращи тръби (2бр.)
Цена: 115,00 EUR без ДДС
 
GDX-MLT, Go Direct станция за точка на топене GDX-MLT, Go Direct станция за точка на топене
Кат № GDX-MLT. Иновативно устройство за точно определяне температурата на топене на твърдите вещества. Обхват до 260°C. Директно се свързва безжично чрез Bluetooth® или жично чрез USB към вашата платформа. Събирането на данни, техния обмен и анализ става с безплатното програмно обезпечение за Chrome™, iOS®, Android™, Windows® и MacOS™ Graphical Analysis™ 4 app. Доставя се заедно с микро USB кабел и ръководство за работа.
Цена: 729,00 USD без ДДС
 
GDX-ORP, Go Direct ORP-редокс електрод GDX-ORP, Go Direct ORP-редокс електрод
Кат № GDX-ORP. Иновативен ORP-електрод за измерване и следене на окислително-редукционния потенциал на разтвори (способността на даден разтвор да действа като окислител или редуктор). Обхват на измерване ±1000 mV. Свързва се директно към вашата платформа (компютър, смарт телефон, смарт таблет, LabQuest2 и пр.) безжично чрез Bluetooth® или жично чрез USB порт. Събирането на данни, техният обмен и анализ става с безплатното програмно обезпечение за Chrome™, iOS®, Android™, Windows® и MacOS™ Graphical Analysis™ 4 app. Доставя се заедно с микро USB кабел и ръководство за работа.
Цена: 129,00 USD без ДДС
 
GDX-PH, Go Direct рН-електрод GDX-PH, Go Direct рН-електрод
Кат № GDX-PH. Иновативен рН-електрод за измерване и следене на рН на разтвори. Обхват на измерване от 0 до 14 рН. Свързва се директно към вашата платформа (компютър, смарт телефон, смарт таблет, LabQuest2 и пр.) безжично чрез Bluetooth® или жично чрез USB порт. Събирането на данни, техния обмен и анализ става с безплатното програмно обезпечение за Chrome™, iOS®, Android™, Windows® и MacOS™ Graphical Analysis™ 4 app. Доставя се заедно с микро USB кабел и ръководство за работа.
Цена: 115,00 USD без ДДС
 
GDX-RAD, Go Direct монитор на радиация GDX-RAD, Go Direct монитор на радиация
Кат № GDX-RAD. Иновативно устройство за радиационен мониторинг на алфа, бета, гама и рентгенови лъчи. Директно се свързва безжично чрез Bluetooth® или жична чрез USB към вашата платформа. Събирането на данни, техния обмен и анализ става с безплатното програмно обезпечение за Chrome™, iOS®, Android™, Windows® и MacOS™ Graphical Analysis™ 4 app. Доставя се заедно с микро USB кабел и ръководство за работа.
Цена: 245,00 USD без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttp://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Elmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/http://www.kimo.fr/?lang=enhttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.com/site/https://www.msr.ch/en/http://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plussensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comYHequipmenthttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG