за Образованието » Софтуер

Софтуерните продукти на Vernier са предназначени да събират, споделят и анализират данните от всички продукти. Вие можете да изберете безплатната версия Graphical Analysis™ 4 за Chrome™, iOS®, Android™, Windows® и macOS™, която е съвместима с над 60 стандартни сензори и да ги свържете към интерфейсите LabQuest Mini, LabQuest Stream® или LabQuest 2 в зависимост от вашата платформа. Можете да използвате Graphical Analysis 4 с най-ноата колекция от Go Direct сензори, които работят през Bluetooth® или USB. Ако вашите изисквания са по-високи, използвайте последната платена версия на Logger Pro за събиране и анализ на данни за Windows и Mac компютри. Студентите могат да работят заедно в лабораторна група, за да събират данни чрез LabQuest 2 или Logger Pro 3 и да споделят данните си по мрежата. Всеки ученик получава копие от данните, за да ги анализира на собственото си устройство.
Graphical Analysis, Безплатен софтуер Graphical Analysis, Безплатен софтуер
Кат № Graphical AnalysisБезплатно приложение за събиране и анализ на данни от безжични и жични сензори на Vernier. Използва се за Chrome™, Windows®, macOS™, iOS и Android™. Графичният анализ улеснява разбирането на експерименталните данни, както в реално време, така и след провеждане на експериментите. Позволява включване на пояснения, статистически данни и графики.
Цена: 0,00 лв.без ДДС
 
Vernier Graphical Analysis™ Pro Vernier Graphical Analysis™ Pro
Кат № GAP-SM-2022. Софтуер за събиране, споделяне и анализиране на данни от датчици и сензори на Vernier през Chrome™, iOS®, Android™, Windows® и macOS™. С това приложение потребителите могат да вмъкват, преглеждат и синхронизират видео към данни от сензора за проверка и анализ. Това приложение е идеално за по-напреднал анализ на данни от експерименти по биология, химия и физика.
Цена: 200,00 лв.без ДДС
 
LP, Софтуер Logger Pro 3 LP, Софтуер Logger Pro 3
Кат № LP. Международно признат софтуер за събиране и анализ на данни. Предназначен за Windows и Mac компютри. Безплатна публична бета версия за операционната система Linux Ubuntu.
Цена: 675,00 лв.без ДДС
 
LQ-VIEW, Софтуер LabQuest Viewer LQ-VIEW, Софтуер LabQuest Viewer
Кат № LQ-VIEW. Компютърен софтуер, който показва и контролира екрана на LabQuest с помощта на компютър. Когато се използва заедно с проектор, този софтуер може да се използва за демонстриране на функциите на LabQuest и за подобряване на груповите презентации. Този софтуер може да се използва и за наблюдение на студентската употреба на LabQuest устройства в лабораторията, за преглед и управление на LabQuest от разстояние и лесно заснемане на екранни изображения
Цена: 215,00 лв.без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttp://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Elmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.com/site/https://www.msr.ch/en/http://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plussensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comYHequipmenthttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG