за Образованието » Софтуер

Софтуерните продукти на Vernier са предназначени да събират, споделят и анализират данните от всички продукти. Вие можете да изберете безплатната версия Graphical Analysis™ 4 за Chrome™, iOS®, Android™, Windows® и macOS™, която е съвместима с над 60 стандартни сензори и да ги свържете към интерфейсите LabQuest Mini, LabQuest Stream® или LabQuest 2 в зависимост от вашата платформа. Можете да използвате Graphical Analysis 4 с най-ноата колекция от Go Direct сензори, които работят през Bluetooth® или USB. Ако вашите изисквания са по-високи, използвайте последната платена версия на Logger Pro за събиране и анализ на данни за Windows и Mac компютри. Студентите могат да работят заедно в лабораторна група, за да събират данни чрез LabQuest 2 или Logger Pro 3 и да споделят данните си по мрежата. Всеки ученик получава копие от данните, за да ги анализира на собственото си устройство.
LP, Софтуер Logger Pro 3 LP, Софтуер Logger Pro 3
Кат № LP. Международно признат софтуер за събиране и анализ на данни. Предназначен за Windows и Mac компютри. Безплатна публична бета версия за операционната система Linux Ubuntu.
Цена: 345,13 € без ДДС
 
LQ-VIEW, Софтуер LabQuest Viewer LQ-VIEW, Софтуер LabQuest Viewer
Кат № LQ-VIEW. Компютърен софтуер, който показва и контролира екрана на LabQuest с помощта на компютър. Когато се използва заедно с проектор, този софтуер може да се използва за демонстриране на функциите на LabQuest и за подобряване на груповите презентации. Този софтуер може да се използва и за наблюдение на студентската употреба на LabQuest устройства в лабораторията, за преглед и управление на LabQuest от разстояние и лесно заснемане на екранни изображения
Цена: 108,00 € без ДДС
 
Софтуер, Logger Lite Софтуер, Logger Lite
Кат № Безплатен софтуер на Vernier. Logger Lite прави събирането на научни и математически данни по-лесно от всякога. Лесният за използване софтуер прави обучението интуитивно, като визуализира науката. Изтегля се от уеб страницата на Vernie.
Цена: 0,00
 
Софтуер Graphical Analysis™ 4 Софтуер Graphical Analysis™ 4
Кат № Безплатен софтуер за събиране, споделяне и анализиране на данни от датчици и сензори на Vernier през Chrome™, iOS®, Android™, Windows® и macOS ™.
Цена: 0,00
 
Графичен анализ™ за Chrome Графичен анализ™ за Chrome
Кат № Безплатен софтуер за събиране, споделяне и анализиране на данни от сензори на Vernier. Безплатното приложение на Vernier за Chromebook™. Дава възможност на студентите по научни специалности да събират и анализират данни от едно USB устройство на Vernier директно към Chromebook или от интерфейс LabQuest® 2.
Цена: 0,00
 
Графичен анализ™ за iOS Графичен анализ™ за iOS
Кат № Безплатно приложение за събиране и анализ на данни за наука и образование. Graphical Analysis за iPad®, iPhone®, iPod touch®. Учениците използват приложението, за да събират, анализират и споделят безжично данните от сензори на Vernier. Графичният анализ улеснява разбирането на експериментални данни в реално време. Студентите усъвършенстват работата си и включват в лабораторните си доклади пояснения, статистически данни и графики.
Цена: 0,00
 
Графичен анализ™ за Android Графичен анализ™ за Android
Кат № Безплатно приложение за събиране и анализ на данни за наука и образование. Graphical Analysis за Android. Учениците използват приложението, за да събират, анализират и споделят безжично данните от сензори на Vernier. Графичният анализ улеснява разбирането на експериментални данни в реално време. Студентите усъвършенстват работата си и включват в лабораторните си доклади пояснения, статистически данни и графики.
Цена: 0,00
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttp://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Elmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/http://www.kimo.fr/?lang=enhttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.com/site/https://www.msr.ch/en/http://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plussensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comYHequipmenthttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG