за Образованието » Аксесоари

VSP-FIBER, Оптично влакно за спектрофотометри VSP-FIBER, Оптично влакно за спектрофотометри
Кат № VSP-FIBER. Това е аксесоар, създаден изключително за експерименти с емисионни спектри със спектрофотометри с марката Vernier, включително Go Direct® SpectroVis® Plus, Vernier UV-VIS и Vernier Fluorescence / UV-VIS. Той има диапазон на дължината на вълната от 350 nm до 900 nm.
Цена: 205,00 лв.без ДДС
 
STIR, Магнитна бъркалка STIR, Магнитна бъркалка
Кат № STIR. Комбинирана станция за разбъркване, състояща се от магнитна бъркалка и стойка. Работи ефективно с чаши с широк спектър от размери и форми на магнитни бъркалки. Регулируема скорост на разбъркване от 50 до 1250 оборота в минута. Доставя се заедно с Vernier Microstirrer, Разбъркващ магнит (4 см), 6-волтов DC захранващ адаптер, Стойка статив с височина 46 см и Ръководство за работа.
Цена: 420,00 лв.без ДДС
 
PH-BUFCAP, pH-Буфер капсули PH-BUFCAP, pH-Буфер капсули
Кат № PH-BUFCAP. Комплект рН-буферни капсули за бързо и точно приготвяне на рН-буферни разтвори за калибриране на рН-електроди при pH 4, pH 7 и pH 10. В комплекта е включен един флакон с консервант за удължаване живота на разтворите.
Цена: 150,00 лв.без ДДС
 
LQ2-STN LabQuest2 Стенд LQ2-STN LabQuest2 Стенд
Кат № LQ2-STN. Стойка държател на интерфейса LabQuest 2. Използва се за по-добро гледане под определен ъгъл и ситуации. Може да се използва само за LabQuest 2.
Цена: 15,00 лв.без ДДС
 
MSTIR Микро бъркалка MSTIR Микро бъркалка
Кат № MSTIR. Мини бъркалка за разбъркване. Използва се вместо лабораторните магнитни бъркалки. Много лесно може да се прикрепя към края на рН-електрод, сонда за проводимост, сонда за разтворен кислород или йон-селективен електрод. Развърта се чрез магнитното поле на лабораторните магнитни бъркалки.
Цена: 25,00 лв.без ДДС
 
SPA, Приставка за ултра ролка SPA, Приставка за ултра ролка
Кат № SPA. Аксесоар за работа с Photogate, за да може да се наблюдава движението, когато струна преминава през ролката или докато ролката се търкаля по маса.
Цена: 70,00 лв.без ДДС
 
PF, Пикет ограда PF, Пикет ограда
Кат № PF. Picket Fences имат осем непрозрачни пръта, разположени приз 5 см, екранирани с коприна директно върху прозрачна пластмаса. Оградата на пикета се използва с фотогарата, за да получите записи за положението, скоростта и ускорението.
Цена: 30,00 лв.без ДДС
 
GDX-DC, Go Direct™ Брояч на капки GDX-DC, Go Direct™ Брояч на капки
Кат № GDX-DC. Устройство, отчитащо броя на капките при титруване и други подобни процеси, след което автоматично ги преобразува в обем. Директно се свързва безжично чрез Bluetooth® или кабелно през USB към вашата платформа LabQuest 2, компютър, Chromebook или смарт мобилно устройство. Използва безплатен софтуер Graphical Analysis на Vernier. Доставя се заедно с пластмасов реагентен резервоар, пластмасов клапан с двойно фиксиране на спирателния кран и микро USB кабел.
Цена: 280,00 лв.без ДДС
 
VDC-BTD, Брояч на капки VDC-BTD, Брояч на капки
Кат № VDC-BTD. Устройство, отчитащо броя капките при титруване и други подобни процеси, след което автоматично ги преобразува в обем. Използва се заедно с други сензори, като например датчик за киселинност-основност (pH), проводимост (ЕС) или редокс-потенциал (ORP), за да извърши киселинно, кондуктометрично или потенциометрично титруване. Доставя се заедно с пластмасов резервоар за реагенти, пластмасов клапан с двойно фиксиране на спирателния кран, микро-бъркалка и ръководство за работа.
Цена: 255,00 лв.без ДДС
 
EA-BTA, Усилвател за електроди EA-BTA, Усилвател за електроди
Кат № EA-BTA. Устройство, преходник за включване на рН-, ORP-, ISE-електроди към интерфейси на Vernier. Позволява събиране на данни от почти всеки електроди, който имат BNC конектор. Препоръчва се за колежи, гимназии, университети и други научни организации.
Цена: 105,00 лв.без ДДС
 
 GDX-EA, Go Direct усилвател за електроди GDX-EA, Go Direct усилвател за електроди
Кат № GDX-EA. Усилвател за безжично чрез Bluetooth® или жично чрез USB Bluetooth свързване на рН-, ORP-, ISE-електроди на Vernier към вашата измервателна платформа. Усилвателят е съвместим и с електроди на трети страни, които имат стандартен BNC конектор. Свързва се директно безжично чрез Bluetooth® или жично чрез USB към платформата на клиента. Работи с рН-, ORP-, ISE-електроди. Доставя се заедно с мини USB кабел.
Цена: 145,00 лв.без ДДС
 
GW-CB, Кабел за зареждане на Go Wireless устройства GW-CB, Кабел за зареждане на Go Wireless устройства
Кат № GW-CB. USB кабел за зареждане на Go Wireless устройства с USB порт на компютъра или USB стенен адаптер.
Цена: 26,00 лв.без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttp://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Elmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.com/site/https://www.msr.ch/en/http://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plussensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comYHequipmenthttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG