Киселинност / Алкалност (pH) » рН-Електроди

В много приложения в промишлеността и научните изследвания е необходимо да се измерва и проследява стойността на рН, като се използват рН електроди. Тъй като рН електродите могат да се използват в различни приложения, се изискват те да имат различни характеристики. Най-важните критерии за pH електродите са съдържанието на твърди частици в степента на замърсяване на измерваната среда. рН електродите трябва да се съхраняват в напълно суха атмосфера или да се поставят в разтвора за съхранение. Никога не оставяйте рН-електрода в дестилирана вода.
GDX-PH, Смарт рН-Eлектрод GDX-PH, Смарт рН-Eлектрод
Кат № GDX-PH. Иновативен рН-електрод за измерване и следене на рН (киселинност / основност). Обхват на измерване от 0 до 14 рН. Свързва се безжично чрез Bluetooth® или жично чрез USB порт директно към вашата платформа (компютър, смарт телефон, смарт таблет, LabQuest2 и пр.). Събирането на данни, техния обмен и анализ става с Graphical Analysis™ 4 app - безплатно програмно обезпечение за Chrome™, iOS®, Android™, Windows® и MacOS™. Доставя се заедно с микро USB кабел и ръководство за работа.
Цена: 115,00 USR без ДДС
 
PH-BNC, pH-Електрод (Vernier) PH-BNC, pH-Електрод (Vernier)
Кат № PH-BNC. рН-Електрод с BNC конектор. Предназначен за измерване рН. Обхват на измерване от 0 до 14 рН. Може да се свърже към интерфейс на Vernier, като се използва усилвател за електроди EA-BTA. Доставя се с кабел, BNC конектор и контейнер за съхранение на електроди.
Цена: 56,00 USD без ДДС
 
FPH-BNC, Плосък рН електрод (Vernier) FPH-BNC, Плосък рН електрод (Vernier)
Кат № FPH-BNC. Плосък рН-електрод за измерване на рН. Има плоска стъклена мембрана, вместо стъклено балонче. Прилага се за измервани на влажни повърхности и много малки количества проби, включително полутвърди такива. Препоръчва се за средните училища, гимназии, техникуми, колежи и университети. Използва се с интерфейсните устройства LabQuest 2, LabQuest Mini и Go!Link. Доставя се заедно с кабел, BNC конектор, разтвор за съхранение на електрода и ръководство за работа.
Цена: 94,00 USD без ДДС
 
EPS-1, Стъклен рН-Електрод за чиста вода EPS-1, Стъклен рН-Електрод за чиста вода
Кат № EPS-1. рН-Електрод за измерване рН на чиста и слабо замърсена вода и водни разтвори на органични съединения. Стъклено тяло, KCl контейнер, рН-обхват 0-14,0 и работна температура 0-70ºC.
Цена: 31,20 EUR без ДДС
 
EPP-1, Пластмасов рН-Електрод за чиста вода EPP-1, Пластмасов рН-Електрод за чиста вода
Кат № ЕРР-1. рН-Електрод за измерване рН на чиста вода и водни разтвори на органични съединения. Пластмасово тяло, без презареждане, KCl контейнер, рН-обхват 0-14,0. Работна температура 0-70ºC.
Цена: 32,50 EUR без ДДС
 
EPP-1B, Комбиниран рН-Електрод за мониторинг EPP-1B, Комбиниран рН-Електрод за мониторинг
Кат № EPP-1B. рН-Електрод за непрекъснато измерване на рН в чисти и средно замърсени води без отлагания. Пластмасовото тяло с йонно чувствителна мембрана и две влакнести диафрагми. Напълнен с гел. Не може да се използва за измерване на вискозни проби. Специалният съединител с резба позволява завинтване на сензора в потапящите се глави GXZ-1t; GXZ-2т; GXZ-3t.
Цена: 46,00 EUR без ДДС
 
IJ-44C, рН-Електрод за течни и полутвърди продукти IJ-44C, рН-Електрод за течни и полутвърди продукти
Кат № IJ-44C. Комбиниран рН-електрод за полутвърди продукти. Обхват 0 ~ 14 рН. Основно предназначение за измерване на течни, гъсти и полутвърди продукти. Може да се използва и за определяне на рН в чисти и отпадни води, замърсени течности, козметични препарати, детергенти, бои, органични материали, протеини, смазки, масла, вино, месо, сирене и пр. Доставя се с кабел 1 метър и стандартен BNC конектор.
Цена: 117,00 EUR без ДДС
 
ERH-12-6, рН-Eлектрод за полутвърди продукти ERH-12-6, рН-Eлектрод за полутвърди продукти
Кат № ERH-12-6. Специализиран рН електрод за измервания на полутвърди продукти като месо, крем сирена или твърди продукти, съдържащи вода като прясно месо, студено пушено месо и плодове. Работен обхват 0-14 рН и работна температура 0-80оС.
Цена: 66,30 EUR без ДДС
 
OSH-12-01, рН-Eлектрод, пробивен, поставен в метален нож OSH-12-01, рН-Eлектрод, пробивен, поставен в метален нож
Кат № OSH-12-01. Специализиран рН електрод за измервания на течни и полутвърди продукти като месо, крем сирена или твърди продукти, съдържащи вода като прясно месо, студено пушено месо и плодове. Електродът е поставен в пробивен държател-нож от неръждаема стомана. Обхват от 0 до 14 рН и работна температура от 0 до 60оС. Доставя се в комплект с металния нож, 1 метър кабел и BNC-50 конектор.
Цена: 145,60 EUR без ДДС
 
OSH-12-00, рН-Електрод, пробивен OSH-12-00, рН-Електрод, пробивен
Кат № OSH-12-00. Специализиран рН електрод за измервания на течни и полутвърди продукти като месо, крем сирена или твърди продукти, съдържащи вода като прясно месо, студено пушено месо и плодове. Обхват от 0 до 14 рН и работна температура от 0 до 60оС. Използва се самостоятелно или заедно с пробивен държател-нож от неръждаема стомана.
Цена: 88,40 EUR без ДДС
 
EPX-4, рН-Eлектрод за киселини и основи EPX-4, рН-Eлектрод за киселини и основи
Кат № EPX4. Комбиниран стъклен електрод за измерване рН на течности, съдържащи силни киселини или основи. Обхват от 0 до 14 рН и работна температура от 0 до 90оС. Доставя се с 1 метър кабел и BNC-50 конектор.
Цена: 162,50 EUR без ДДС
 
EPX-4U, рН-Eлектрод за ултра чиста вода EPX-4U, рН-Eлектрод за ултра чиста вода
Кат № EPX4U. Комбиниран стъклен електрод за измерване рН на в дейонизирана, чиста и ултра чиста вода. Може да се използва и за измерване на разтвори на киселини и основи. Обхват от 0 до 14 рН и работна температура от 0 до 90оС. Доставя се с 1 метър кабел и BNC-50 конектор.
Цена: 162,50 EUR без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttp://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Elmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/http://www.kimo.fr/?lang=enhttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.com/site/https://www.msr.ch/en/http://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plussensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comYHequipmenthttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG