за Въздуха » Качество на въздуха

Тук ще намерите измерватели на качеството на въздуха, проектирани да измерват и откриват вредни емисии от токсични газове, прахови частици, температура, влажност, други.
FS1-Детектор за качеството на въздуха FS1-Детектор за качеството на въздуха
Кат № FS1. Комбиниран анализатор за 24 часов мониторинг на качеството на въздуха. Измерва наличието на формалдехид (HCHO), органични съединения (TVOC), вредни емисии от прахови частици (PM2.5 и PM10), температура (T) и влажност (RH). Резултатите от теста се показват на цифров LCD в реално време или графично като историческия запис. Доставя се заедно с батерия, USB кабел и ръководство за работа.
Цена: 247,00 EUR без ДДС
 
FS3, Детектор качеството на въздуха FS3, Детектор качеството на въздуха
Кат № FS3Комбиниран анализатор за качеството на въздуха. Измерва наличието на вредни емисии на прахови частици (PM2.5 и PM10), температура (T) и влажност (RH). Показва дата и час. Оценката на риска се показва на LCD дисплей в 3 цвята (зелен, жълт и червен). Устройството може да се използва за контрол на качеството на въздуха в жилища, офиси, училища и други места. Доставя се заедно с батерия и ръководство за работа.
Цена: 170,00 EUR без ДДС
 
KH-50, Термохигрометър-логер KH-50, Термохигрометър-логер
Кат № 24912. Преносим измервател и регистратор (datalogger) за многократна употреба. Измерва температурата и относителна влажност. Обхват на измерване за температура от -20 до +70°C и за влажност от 5 до 95 %RH. Едноредов екран, IP65 защита и магнитен държател. Интегриран USB вход за включване към компютър чрез мини USB кабел. Вътрешна памет с капацитет 16000 записа. Основно приложение да контролира температурата в хладилници, хладилни помещения, хладилни автомобили и т.н. Отговаря на изискванията на EN 12830. Доставя се с батерия, безплатен софтуер и ръководство за работа.
Цена: 154,00 EUR без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttp://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Elmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/http://www.kimo.fr/?lang=enhttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.com/site/http://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plussensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comYHequipmenthttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG