за Индустрията » Термо-камери

AC 080V, Термовизионна камера тип таблет AC 080V, Термовизионна камера тип таблет
Кат № 3110003031. Термовизионна камера тип таблет. Разширени функции с много допълнителни възможности за приложение като ултра-компактен таблет. 19200 напълно независими радиометрични измерване на температурните петна, включително улавяне на най-малките температурни промени в реално време. Автоматично следене на температурата, изотерми, секторен анализ или температурни аларма. Интегрирана камера с 8-мегапикселова резолюция за правене на снимки на изображения. Възможност за запис на инфрачервени клипове и безжично прехвърляне чрез WLAN към компютър или споделяне чрез интернет. Термовизионната камера с 19 kilopixel детектор, капацитивен 5-инчов сензорен екран, USB, WLAN, GPS и Bluetooth интерфейс и безжична връзка. Обхват на измерване от -20 до 350°C с точност ±2°C/±2%. Доставя се в куфарче, заедно с 1 x акумулаторна батерия, Li-ion, 1 x зарядно устройство, 1 x кабел за зарядното устройство, 1 x USB кабел и едно ръководство за бърз старт.
Цена: 1 140,70 € без ДДС
 
EC 60V, Термовизионна камера тип EC EC 60V, Термовизионна камера тип EC
Кат № 3110003004. Инфрачервена камера с вграден цифров фотоапарат, вградена светлина за снимки и комбинирана опция за показване на DuoVision, коeто позволява припокриване на реални топлинни изображения. Висока термична чувствителност, цветен LCD дисплей, записване на изображения с честота на повтаряне от 50/60 Hz, интегриран лазерен показалец, автоматично проследяване на температурата (топло / студено място), ергономична и много лека, здрава IP54 конструкция. Температурен обхват от -20°C до +250°C.
Цена: 1 492,98 € без ДДС
 
IC 85LV, Термовизионна камера тип IC IC 85LV, Термовизионна камера тип IC
Кат № 3110003014. Усъвършенствана инфрачервена камера за измерване на температура до 600°C. Интелигентна електроника, функции, концепция за мобилност и отлично съотношение цена-качество. Възможност за откриване дори най-малките температурни промени в реално време. 384 x 288 детектор с 110592 независими температурни измервателни точки, който е в състояние да заснеме текущите температурни стойности на измервания обект със скорост почти 60 пъти в секунда и да ги покаже на големите LCD екран. Висока 50 Hz честота на опресняване с възможност за улавяне на движещи се обекти. Геометрична разделителна способност от 1,1 mrad и топлинна чувствителност 0,05°C. Изотермична и алармена функция. Минимално разстояние на фокусиране само на 50 см. Доставя се с всичко необходимо за незабавно започване на работа.
Цена: 3 896,05 € без ДДС
 
XC 300, Термовизионна камера тип XC XC 300, Термовизионна камера тип XC
Кат № 3110003043. Висококачествена термовизионна камера, иновативната комбинация от комфорт и ефективност, включваща лазерно устройство за измерване на разстоянието, автофокус, 10x увеличение и уникален сензорен екран PanoFold, който може да се върти свободно в почти всяка посока и позволява директни входове чрез използване на touch функцията. Захранване с литиево-йонна батерия с голям капацитет за изключително дълги измервания. Широка гама от интегрирани измервателни функции за прецизно измерване в реално време с висока естествена разделителна способност. Записване на напълно радиометрични видеоклипове в реално време с детектор с висока разделителна способност. Възможност за комбинации от инфрачервени реални изображения, дневни изображения, анализи на място или факултативни звукови записи чрез Bluetooth. Висококачествен софтуер за анализ и създаване на убедителна документация. Идеална за диагностика и индустриални приложения. Доставя се с всичко необходимо за незабавно започване на работа.
Цена: 4 596,52 € без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttp://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Elmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/http://www.kimo.fr/?lang=enhttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.com/site/https://www.msr.ch/en/http://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plussensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comYHequipmenthttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG