Мониторинг » Wi-Fi Мониторинг

WiFi устройствата за регистриране на данни (логери) с имат Wi-Fi връзка, която им позволява да се свързват със стандартните WiFi маршрутизатори (рутери). Веднъж свързан WiFi логерът (data logger) може да комуникира с други компютри в същата мрежа или в някои случаи със сървъри, базирани на облак, ако мрежата осигурява достъп до Интернет.
TR-71fw, Wi-Fi Облачен термометър TR-71fw, Wi-Fi Облачен термометър
Кат № TR-71fw. Температурен дейта логер, притежаващ всички основни функции на стандартните регистратори на данни възможност за безплатно използване на „облак“ технологиите. За да се извърши автоматично качване на записаните данни на съответния облачен сървър е необходим безжичен достъп до интернет през WiFi LAN мрежа. Доставя се заедно с батерии, 2 броя температурни сензори (обхват от -40 до 110°C), регистрационен код за безплатен облак и ръководство за работа.
Цена: 365,00 лв.без ДДС
 
TR-72wb, Wi-Fi Облачен термо-хигрометър TR-72wb, Wi-Fi Облачен термо-хигрометър
Кат № TR-72wb. Безжичен измервател и регистратор (data logger) за измерване на температура (T) и относителна влажност (RH). Измерените данни могат да се видят директно на смарт устройство посредством Bluetooth свързване, на компютър чрез USB свързване или като се използва безплатна „облак“ технология. За да се извърши автоматично качване на записаните данни на съответния облачен сървър е необходим безжичен достъп до интернет през WiFi мрежа. Доставя се заедно с батерии, комбиниран сензор за температура (0 - 55°C) и влажност (10 – 95% RH), регистрационен код за безплатен облак и ръководство за работа.
Цена: 425,00 лв.без ДДС
 
STE2, W-iFi и Етернет термо-хигрометър STE2, W-iFi и Етернет термо-хигрометър
Кат № 600650. Eтернет и WiFi устройство с два цифрови входа. Възможност за включване на до три външни сензора за температура и/или влажност до два детектора, например за отворена/затворена врата, за движение, за дим, 110/230V, за течове и др. Може да се свърже към безплатния онлайн портал SensDesk.com. Доставя се като комплект за бърз старт, заедно със захранващ адаптер, температурен сензор с 3 m кабел, CD със софтуер и ръководство за работа.
Цена: 385,00 лв.без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttp://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Elmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/http://www.kimo.fr/?lang=enhttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.com/site/https://www.msr.ch/en/http://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plussensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comYHequipmenthttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG