Мониторинг » Wi-Fi Мониторинг

WiFi устройствата за регистриране на данни (логери) с имат Wi-Fi връзка, която им позволява да се свързват със стандартните WiFi маршрутизатори (рутери). Веднъж свързан WiFi логерът (data logger) може да комуникира с други компютри в същата мрежа или в някои случаи със сървъри, базирани на облак, ако мрежата осигурява достъп до Интернет.
STE2, W-iFi и Етернет термометър STE2, W-iFi и Етернет термометър
Кат № 600650. Eтернет и WiFi устройство с два цифрови входа. Възможност за включване на до три външни сензора за температура и/или влажност до два детектора, например за отворена/затворена врата, за движение, за дим, 110/230V, за течове и др. Може да се свърже към безплатния онлайн портал SensDesk.com. Доставя се като комплект за бърз старт, заедно със захранващ адаптер, температурен сензор с 3 m кабел, CD със софтуер и ръководство за работа.
Цена: 395,00 лв.без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttp://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Elmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.com/site/https://www.msr.ch/en/http://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plussensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comYHequipmenthttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG