за Излъчванията » Електромагнитни измерватели

В този раздел са представени уредите за измерване на електромагнитни излъчвания (ЕМИ) от източници с високо ниво на ЕМИ (въздушни линии за електропредаване, транспорт с електрическа тяга: трамваи, тролеи, метро и т.н., транспортни подстанции, лифтове, телевизионни станции, радио станции, …) и източници на относително ниско ниво на ЕМИ (компютри, видео системи, битови електроуреди, кабелни, спътникови и безжични радиотелефони, кабелни линии, електрически медицински уреди, трансформатори и др.)
PCE-EMF 823, Детектор на електромагнитни лъчения PCE-EMF 823, Детектор на електромагнитни лъчения
Кат № PCE-EMF823. Преносим уред с вграден сензор за измерване на електромагнитните лъчения. Резултатите от измерванията се показват в T (Тесла) или Gs (Гаус). Обхват на измерване от 20 µT до 2000 µT (200 mGs - 20000 mGs). Честотен обхват на измерване от 30 до 300 Hz. Функция за задържане на резултата и автоматично на батерията. Доставя се заедно с батерия и ръководство за работа.
Цена: 360,00 лв.без ДДС
 
PCE-EM 29, Измервател на електромагнитни полета PCE-EM 29, Измервател на електромагнитни полета
Кат № PCE-EM29. Радиочестотен измервател на електромагнитни полета с три-аксиална сонда. Измерва силата на електромагнитни полета, включително от мобилни и клетъчни телефони, базови станции и микровълнови устройства. Обхват на измервани от 38 mV/m до 11 V/m при честотен интервал от 50MHz до 3,5GHz.
Цена: 515,00 лв.без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttp://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Elmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/http://www.kimo.fr/?lang=enhttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.com/site/https://www.msr.ch/en/http://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plussensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comYHequipmenthttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG