за Лъченията » UV измерватели

PCE-UV34, Уред за измерване на UVA и UVB PCE-UV34, Уред за измерване на UVA и UVB
Кат № PCEUV34. Преносим уред за измерване на UVА и UVB лъчи при дължина на вълната от 290 до 390 nm. Намира приложение при измерване на интензитета на облъчването с UV лъчи на слънцето или в солариуми. Други области на приложение са стерилизацията с UVA лъчи, фото-химични процеси, лаборатории, ДНК изследвания и др. Измерването се извършва с външен сензор за по точно насочване към източника на лъчение. Обхват на измерване от 0 до 19,99 mW/cm2. Доставя се в куфарче, заедно с батерии и ръководство за работа.
Цена: 227,00 EUR без ДДС
 
UVA-BTA, UVA Сензор UVA-BTA, UVA Сензор
Кат № UVA-BTA. Сензор за ултравиолетова светлина, UVA радиация (прибл. 320-390 nm). Сензорът за UVA се препоръчва за експерименти, които използват UV лампа. Изисква съвместим интерфейс и софтуер за събиране на данни. Съвместими интерфейси са LabQuest 2, LabQuest Mini, Go Wireless® Link, Go!Link. Доставя се заедно с вграден светлинен дифузер и ръководство за употреба. Интерфейсите и софтуерът се продават отделно.
Цена: 136,00 USD без ДДС
 
UVB-BTA, UVB Сензор UVB-BTA, UVB Сензор
Кат № UVB-BTA. Сензора за ултравиолетова светлина, UVB радиация (прибл. 290-320 nm). Сензорът за UVB се препоръчва за експерименти, които използват UV лампи и слънчева светлина. Изисква съвместим интерфейс и софтуер за събиране на данни. Съвместими интерфейси са LabQuest 2, LabQuest Mini, Go Wireless® Link, Go!Link. Доставя се заедно с вграден светлинен дифузер и ръководство за употреба. Интерфейсите и софтуерът се продават отделно.
Цена: 137,00 USD без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttp://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Elmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/http://www.kimo.fr/?lang=enhttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.com/site/http://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plussensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comYHequipmenthttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG