за Мониторинг » USB Мониторинг

USB устройствата за регистриране на данни се свързват най-често към USB порт на Windows PC, но други платформи също мога да се поддържат в зависимост от конкретния продукт. USB портът осигурява комуникацията между устройството за регистриране на данните (data logger) и компютрите и в някои случаи също захранва устройството. Почти всички продукти, които поддържат USB портове, са снабдени с драйвер, за да осигурят безпроблемна инсталация на операционните системи Windows. Предлаганите от нас USB устройства поддържат широка гама от измервателни функции и скорости на взимане на проби.
TR-71wf, USB рекордер за температура TR-71wf, USB рекордер за температура
Кат № TR-71wf. Температурен дейта логер, притежаващ всички основни функции на стандартните регистратори на данни възможност за безплатно използване на „облак“ технологиите. За да се извърши автоматично качване на записаните данни на съответния облачен сървър е необходим безжичен достъп до интернет през WiFi LAN мрежа. Доставя се заедно с батерии, 2 броя температурни сензори (обхват от -40 до 110°C), регистрационен код за безплатен облак и ръководство за работа.
Цена: 174,00 EUR без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttp://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Elmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/http://www.kimo.fr/?lang=enhttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.com/site/http://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plussensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comYHequipmenthttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG