за Индустрията » Дефектоскопи

Уреди и прибори за безразрушителният контрол (NDT), откриване и измерване на дефекти и отклонения в свойствата на материалите, изделията, съединенията и други, без да се разрушават и повреждат обектите на контрол.
USD-50 IPS, Ултразвуков детектор на дефекти USD-50 IPS, Ултразвуков детектор на дефекти
Кат № USD-50 IPS. Ново поколение преносим ултразвуков детектор на дефекти. В допълнение към традиционните функции, дефектоскопът има вход за енкодер, който позволява свързване на различни скенери за B-сканиране и TOFD сканиране на контролираната зона на продукта. 640x480 TFT цветен екран. Широка гама от функции, в т.ч. автоматично калибриране на преобразувателя, TCG, DAC, DGS функции. Голяма памет и високоскоростен интерфейс с компютър и документиране на резултатите. Възможност за измерване с висока точност дебелината на продуктите. Доставя се в транспортен куфар, заедно със захранващ адаптер, батерии, 2 кабела Lemo00-Lemo00 1,5 м, мек защитен калъф, USB кабел за PC връзка, CD със софтуер и инструкция за работа. Преобразователите се поръчват и купуват отделно.
Цена: 9 365,00 лв.без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttp://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Elmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.com/site/https://www.msr.ch/en/http://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plussensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comYHequipmenthttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG