за Индустрията » Дефектоскопи

Уреди и прибори за безразрушителният контрол (NDT), откриване и измерване на дефекти и отклонения в свойствата на материалите, изделията, съединенията и други, без да се разрушават и повреждат обектите на контрол.
UCD-50, Универсален ултразвуков дефектоскоп UCD-50, Универсален ултразвуков дефектоскоп
Кат № UCD50. Ултразвуков детектор за откриване на дефекти с цветен TFT дисплей (640×480) и висока производителност. Мощен генератор, удобен за потребителя интерфейс, лек и ергономичният корпус, изработен от ABS пластмаса. UCD-50 използва широколентов нискочестотен усилвател, съвместим с широк спектър от преобразуватели. Аналоговото усещане от висококачествения усилвател показва всички подробности, необходими за идентифициране на видовете дефекти като дупки или пукнатини и достатъчна разделителна способност за идентифициране на малки сигнали. Типични приложения са проверка на заваряването, корозионно тестване, малки отливки, изковки и проверка на разрушаването. Доставя се в транспортен куфар, заедно със захранващ адаптер, батерии, 2 кабела Lemo00-Lemo00 1,5 м, мек защитен калъф, USB кабел за PC връзка, CD със софтуер и инструкция за работа. Преобразователите се поръчват и купуват отделно.
Цена: 4 428,00 EUR без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttp://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Elmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/http://www.kimo.fr/?lang=enhttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.com/site/https://www.msr.ch/en/http://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plussensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comYHequipmenthttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG