Лупи и микроскопи » Цифрови микроскопи

Цифровият микроскоп е вариант на традиционния оптичен микроскоп, който използва оптика и цифров фотоапарат за извеждане на изображение на монитор, понякога чрез софтуер, работещ на компютър. Цифровият микроскоп често има собствен вграден LED светлинен източник и се различава от оптичен микроскоп, тъй като няма възможност да се наблюдава пробата директно през един окуляр. Тъй като изображението е фокусирано върху цифровата схема, цялата система е проектирана за изображението на монитора. Оптиката за човешкото око се пропуска. В повечето случаи цифровите микроскопи са предназначени за използване с компютър, въпреки че напоследък модерните системи не изискват отделен компютър.
VT-101, Преносим цифров микроскоп VT-101, Преносим цифров микроскоп
Кат № ViTiny VT-101Малък, компактен и лек цифров микроскоп за контактно и безконтактно наблюдение с пет различни режима на ефекта на изображението: нормален, сив, обърнат, релефен и двоен изглед на прозореца. Възможност за сравняване на две изображения. Интерфейс за свързване към компютър. Увеличение от 7х до 108х (оптично: 7x до 27x / цифрово: 4x). Доставя се заедно със софтуер, захранващ адаптер, почистваща кърпа, mini-USB кабел, акумулаторни батерии, ръководство за работа и каишка за китката.
Цена: 297,00 € без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttp://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Elmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/http://www.kimo.fr/?lang=enhttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.com/site/http://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plussensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comYHequipmenthttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG